Ennakko Naisten liiga FC Honka-JyPK 21.6.2017
Julkaistu: 21.06.2017 00.00

Ennakko Naisten liiga FC Honka-JyPK 21.6.2017

JyPK matkaa keskiviikkona Espooseen FC Hongan vieraaksi.

FC Honka sijaitsee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 2. 25 pisteellä ja JyPK sijalla 8. 14 pisteellä. Maaleja molemmat joukkueet ovat tehneet 17, JyPKillä Gentjana Rochi on viimeistellyt 8 osumaa, FC Hongan maalipörssiä puolestaan johtaa Sini Vehviläinen 4 maalilla. FC Honka on pelannut vähämaalisia otteluita ja voittanut usein tiukasti 1-0, kuten keskinäisen ottelun Jyväskylässä huhtikuussa. He ovat myös päästäneet sarjassa vähiten maaleja, joten JyPKin pitää keskiviikkona käyttää maalipaikat tehokkaasti hyödyksi.

FC Hongalla on kokenut joukkue puolustuksesta hyökkäykseen. Maalista löytyy Paula Myllyoja, joka pääsi maajoukkueen matkaan maajoukkuetauolla. Anna Auvinen on sarjan yksi parhaimmista toppareista, joka oli myös maajoukkueen matkassa. Keskinkentältä ja hyökkäyksestä esiin voisi nostaa taitavan Linda Nymanin sekä maaleja paukuttaneen Vehviläisen.

Keskiviikkona on luvassa varmasti tiukka ottelu, vaikka sarjasijoitukset ovatkin erilaiset. JyPK on parantanut peliään keväästä, jolloin ottelu FC Honkaa vastaan päättyi 0-1 viime hetken maalilla. JyPK on ollut alkukauden vaikeuksien jälkeen hyvässä iskussa ja onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Toppari kaksikko Maria Alanko-Laura Kattelus ovat pelanneet mainiosti ottelusta toiseen. Keskikentällä Lavdije Begolli parantaa yhä edelleen peli peliltä ja Tiina Tiainen pelaa jokaisen ottelun hyvällä tasolla.

Molemmat joukkueet janoavat voittoa ja ottelussa on molemmilla isot panokset. Voitolla JyPK pysyy mukana yläloppusarja-paikan taistossa. FC Honka puolestaan on tiukasti kultamitali-taistossa kiinni.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä