Suomen Cup 13.8.17 PK-35 Vantaa - JyPK 2-1 (1-0)
Julkaistu: 17.08.2017 00.00

JyPK kävi sunnuntaina muutaman viikon pelitauon jälkeen pelaamassa Suomen Cupin puolivälieräottelun Vantaalla, kun vastaan asettui hallitseva liigamestari ja Suomen Cupin mestari PK-35 Vantaa. Tällä kertaa PK-35 Vantaa oli maalin verran parempi, kun ottelu päättyi kotijoukkueen hyväksi 2-1.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue siirtyi johtoon Roosa Bröijerin maalilla 18. minuutilla. Ottelu eteni tasaisesti ja puoliajalle mentiin lukemissa 1-0. JyPK onnistui tasoittamaan pelin 57. minuutilla, kun Heidi Toukola pisti pallon maalin perukoille. JyPK pysyi jälleen hyvin PK:n kyydissä, mutta loppuun asti hyvä taistelu ei riittänyt. Jyväskyläisten pettymykseksi vaihdosta sisään tullut PK-35 Vantaan kärkipelaaja Ashley Riefner pääsi tuikkaamaan pallon maaliin lähietäisyydeltä, kun ottelua oli pelattu jo 90+2 minuuttia.

Suomen Cupin ottelut päättyivät tällä kertaa jo tässä vaiheessa, kun kahtena edellisenä vuotena JyPK on päässyt juhlimaan Suomen Cupin pikkufinaalin voittoa. Nyt kuitenkin katseet on jo suunnattu ensi viikolla alkavaan alaloppusarjaan, kun JyPK kohtaa keskiviikkona 23.8. Åland Unitedin Maarianhaminassa. Ennakkoa tulevasta ottelusta luvassa alkuviikosta.