Iita Pienimäki on JyPK:n uusi nuorisopäällikkö.
Julkaistu: 16.03.2018 00.00

Iita Pienimäki on JyPK:n uusi nuorisopäällikkö.

- Me JyPK:ssa haluamme entisestään nostaa ja parantaa nuorimpien pelaajien ja Kortteliliigan toiminnan laatua. Nuorisopäällikön avulla tulemme kehittämään juniorin pelaajapolkua ja kasvattamaan tavoitteellisesti pelaajamäärää. Tämä on seuralta strategian mukaisesti selkeä satsaus tulevaisuuteen, JyPK:n puheenjohtaja Johanna Itkonen toteaa.

Pienimäki siirtyi nuorisopäällikön tehtävään seuran juniorijoukkueen valmennuksesta. Pienimäki on aikaisemmin toiminut muun muassa JJK:ssa psyykkisenä valmentaja ja Team LKP:n B- ja C-tyttöjen valmentajana. Hän on itse pelannut JyPK:n edustusjoukkueessa vuosina 2007–2011, jonka jälkeen hän lähti Yhdysvaltoihin pelaamaan yliopistojalkapalloa. Yhdysvalloista Pienimäki valmistui vuonna 2015 pääaineenaan psykologia ja keväällä 2018 hän valmistuu Jyväskylän Yliopistosta liikuntatieteiden maisteriksi pääaineena urheilu- ja liikuntapsykologia. Pienimäki aloittaa tehtävässään 15. maaliskuuta.

- Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta päästä työskentelemään JyPK:n kaltaiseen huippuseuraan. Haluan kehittää tyttö- ja naisjalkapalloilua ja viedä jalkapalloa Suomessa lajina eteenpäin. Koen, että nuorisopäällikkönä pääsen vaikuttamaan pelaajapolun muodostumiseen ja positiivisten futiskokemuksien luomiseen. Haluan panostaa kokonaisvaltaisesti lasten ja nuorten jalkapalloon sekä myös yleiseen hyvinvointiin, Pienimäki toteaa.

Lisätietoja:
Johanna Itkonen
JyPK
puheenjohtaja
p. 050 3603437

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä