Julkaistu: 26.04.2017 00.00

Uudistuvat nettisivut

Olemme ottamassa uusia nettisivuja käyttöön JyPK:ssa, ehkä jo ensi viikon alusta lähtien.

Nyt rakennusvaiheessa ne ovat osoittessa: http://team.jopox.fi/jypk/joukkueet/4330 (käykää katsomassa!), käyttöönoton jälkeen osoite tulee olemaan jypk.fi-alkuinen. Luultavasti http://www.jypk.fi/joukkueet/4330. Siitä tulee tietoa lähiaikoina.

Uudet nettisivut korvaavat vanhat nettisivut ja Nimenhuudon. Jatkossa myös pelit, harjoitukset ja niistä tiedottaminen tapahtuu uusien nettisivujemme kautta. Eli ensi viikon harkkavuoroja ei enää tule Nimenhuutoon: Uusien nettisivujen oikeasta alareunasta löytyy kalenteri, mistä niitä pääsee katsomaan.

Myös joukkueen laskut tulevat jatkossa tämän kautta.

Tytöillä on jo tunnukset uusille nettisivuille, ja ovat päässeet kokeilemaan tapahtumiin ilmoittautumisia. Tunnusten avulla pääsee "Pukukoppi"-toiminnallisuuteen, jossa tehdään ilmoittautumiset, ja jonka kautta voidaan hoitaa tiedottamista.

Tietoja voi katsoa joko selaimella nettisivujen kautta, tai sitten voitte sovelluskaupasta ladata Jopox APP:n, jonka kautta pääsee Pukukoppi-toiminnallisuuksiin, eli selaamaan lähiajan tapahtumia, ilmoittautumaan ja vastaanottamaan joukkueen viestejä.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä