C15 -tyttöjen SM-turnaus: JyPK vei pronssimitalit
Julkaistu: 31.07.2017 00.00

Taisto on tauonnut LK turnauksessa Kokkolassa. Niinhän siinä kävi, että pelaajat nappasivat pronssimitalit itselleen voittamalla Kuusysin.

JyPK pelasi turnauksen häviämättä yhtään ottelua varsinaisella peliajalla. Ainoa pettymys koettiin välierässä kun pilkkukisa kääntyi tällä kertaa tappioksemme, vaikka maalipaikat siinäkin ottelussa olivat selvästi JyPK:lle.

Finaalipäivänä edellisilllan suuri välierä pettymys oli saatu yön aikana purettua pois. Tästä tytöille iso hatunnosto. Taas yksi hyvä esimerkki loistavasta joukkueesta. Peli Kokkolan keskustentän nurmella alkoi tunnustelevissa merkeissä, mutta nopeasti tuli selväksi, että JyPK haluaa ottelusta voiton. Hallinta siirtyi meille ja paikkoja alkoi löytymään. Tiialle paikka, mutta tolppaan. Pian tämän jälkeen hyvän pelirakentelun jälkeen Veeralle hyvä vetopaikka. Veera ei epäröinyt, vaan täräytti turnauksen neljännen maalinsa varmasti takanurkkaan. Puoliajalle siirryttiin siis 1-0 johdossa.

Toisesta jaksosta tuli kahden aika väsyneen joukkueen taistelu. Ehkä Kuusysillä oli hetken virtaa paremmin heidän tehty neljä vaihtoa puoliajalla.
Loppu taisteltiin äärirajoilla (niin kuin vastustajakin) ja Timo vaihtoi vielä lopussa kolme kenttäpelaajaa, jotta vielä viimeisetkin minuutit hoituisivat kunnialla.

Turnaus on aina mukavinta päättää voittamalla viimeinen ottelu. Onnittelut vielä kaikille nollakakkosille, apuna olleille nollakolmosille (kiitos Venla, Vilja, Nana, Nanna ja Minttu). Apu oli hyvin tervetullutta. Ja onnittelut ja kiitokset tietysti Timolle, Sarille, Marjalle ja Riinalle joukkueen valmennuksesta ja huolenpidosta. Huilitaan pari päivää ja jatketaan taas treeniä ja sarjapelitkin odottavat.

JyPK:n peli arvioitiin turnauksen laadukkaimmaksi ja tasapainoisimmaksi, joten tytöiltä jälleen kerran mahtisuoritus.