Hyviä ja tasaisia pelejä, JKL Cup palveli hienosti valmistavana turnauksena
Julkaistu: 11.06.2017 00.00

Hyviä ja tasaisia pelejä, JKL Cup palveli hienosti valmistavana turnauksena

Jyväskylä Cupin toinen päivä herätti tyttäret raikkaan sateen ropinalla.
Eilisen pelien perusteella pelaisimme sijoista 13-16. Ei ehkä tavoitteemme mutta se otetaan mitä turnaus antaa.

Ensimmäiseen sijoitusotteluun vastaan asettui Ajax 02-04 joukkue ja kuuleman mukaan nämä reippaat nuorukaiset olivat Jyväskylään matkanneet Kempeleestä josta muuan Pekka Rinnekin on maailmalle ponkaissut. Eipä ollut Pekan jalanjäljistä tällä erää apua vaan vihreän veran tyttäret taittoivat pohjoista viljaa numeroin 2-0. Alun tasaisuuden jälkeen kontrolloitu ja taitavampi JyPK sai turnauksen ensimmäisen voittonsa. Maaleista vastasivat Vilja Mintun hienosta syötöstä ja toisen maalin teki Heta Pauliinan hienon esityön ja maalivahdin torjunnasta jatkaen verkon perälle Hyvä me!

Lounas: lihapullia ja muusia, hieman salaattia. Kyllä kelpasi ja maistui!

Toiseen jatko-otteluun sijoista 13-14 marssi Hämeen ihme HP-47 Heinolasta. Heti alkuminuuteilla kävikin jo selväksi että vastustaja oli eri tasoa kuin aamun pelissä. Niinpä joukkueemme peli muuttuikin vihreän veran shakista nurmikkomallin Kimbleksi. HP oli hieman motivoituneempi ja rivakampi kentällä ja niinpä peli päättyi lopputulokseen 1-3. Joukkueemme maalista vastasi Pauliina.

Hieno viikonloppu! Menestyksen tiellä oli kova alkulohko josta koko turnauksen kärkisijoille kirivät PK-37 Iisalmesta sekä Keuruun Keupa. Näitä vastaan saimme hyviä tasaisia otteluita ja siinä mielessä turnaus palveli hienosti.

Linkissä vielä C-14 sarjan tulospalvelu https://www.jyvaskylacup.fi/otteluohjelma-ja-tulos...

Tästä sitä jatketaan!


Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä