03 joukkueelle hopeaa PSL T14 lopputurnauksesta.
Julkaistu: 06.08.2017 00.00

TC14 SPL lopputurnaus (taso 1) pelattiin 4.-6.8.2017 Kuopiossa, JyPK taisteli tiensä aina finaaliin saakka, jossa vastaan asettui PK-35 Helsingistä. Finaali alkoi PK-35:n pallonhallinnalla, mutta ensimmäinen maalipaikka oli JyPK:llä. Pelin viidennellä minuutilla PK-35 sai vapaapotkun 25m paikkeilta, hieno potku painui vastustamattomasti JyPK:n maalin oikean yläkulmaan yläputken kautta. Tästä maalista PK-35 sai rauhoittavan otteen pelistä ja siirsi pallokontrollin omalle kenttäpuoliskolleen iskien aina terävästi kun JyPK:n prässi siihen tilaisuuden tarjosi. Ensimmäisellä jaksolla vihreillä oli parikin paikkaa tasoittaa peli mutta taukotulos oli 1-0. Toinen jakso noudatti samaa kaavaa, Pallokerho piti hyvällä itseluottamuksella palloa ja JyPK teki minkä väsyneistä kropeistaan irti sai. FInaalin lopullinen ratkaisu tuli 35. minuutin kohdalla kun PK-35 pelasi hyökkääjän parin syötön ketjulla toppareiden välistä läpi ja varma viimeistely muutti lukemiksi 2-0. JyPK taisteli loppuun asti ja vaihtopenkiltä saatiin myös tuoreita jalkoja kentälle, PK-35:n puolustus oli kuitenkin tiivis loppuvihellykseen asti. PK-35 on Suomen Paras ikäluokassa -03 vuonna 2017! Onnea Mestareille, todella tiivis ja hallittu peli finaalissa toi ansaitun voiton!

Viime vuoden mestaruuden jälkeen JyPK03-tytöt osoittivat Kuopiossa kuuluvansa tämän ikäluokan terävimpään kärkeen. Turnaus tarjosi raastavaa jännitystä alkusarjasta lähtien ja sekä puolivärierät että välierä tarjosi ratkaisun vasta rangaistuspotkukilpailussa. Kovissa

paikoissa vihreä oli vielä kovempi, rankkarit hoidettiin kylmänviileästi niin maalivahtiosastolla (Nanna) kuin laukojien toimesta. Tässä ikälaukassa on 6-8 joukkuetta, jotka voivat turnauksia voittaa. Ei voi olla sattumaa että nämä jypykät olivat toista kertaa peräkkäin finaalissa. Olette mahtavia, kiitoksia tarjoamistanne huippuhetkistä tähän asti ja uusia tarinoita odottaen!

Onnittelut JyPK03 valmennukselle, taustoille ja kotijoukoille! Yhdessä tämä tehtiin!

Lopputurnauksen pelien takaisesta kulusta sekä itse peleistä voi lukea lisää JyPK03 blogisivuilta, sieltä löytyy mm.viimeisen turnauspäivän tarina aamusta loppuotteluun.

Pelit löytyvät JyPK03:n YouTube -kanavalta.