Hippo 2017 - tekonurmea rullalle Viitaniemessä ja Jyskässä
Julkaistu: 11.09.2017 00.00

Hippo 2017 - tekonurmea rullalle Viitaniemessä ja Jyskässä

JyPK05 joukkue jakautui Hippo-viikonloppuna kahteen osoitteeseen: kilpasarja pelattiin Viitaniemessä ja kaverisarja Jyskässä. Valmennukselle tämä tarkoitti pientä mobiliteettia näiden osoitteiden välillä: Ari, Tami ja Toto jakoivat työvuorot mahdollisimman tasaisesti näiden kahden joukkueen välillä.


Kilpasarjan pelit voi tiivistää seuraavasti:

MPS - JyPK 0-1
JyPK - FC 51 United 0-2
FC Honka - JyPK 1-0
JyPK - HJK city 5-0
JyPK - HJK 0-3
FC 51 United - JyPK 0-2

Sijoitus 9/18


Kuusi peliä, kolme voittoa ja kolme tappiota, tasainen peli Honkaa vastaa ja 1-0 tappiolla pelaamaan sijoista 7-12. Kaikki pelit tarjosivat kunnon pelit, myös numerollisesti selkeä 0-5 voitto HJK citystä. Tytöt pelasivat hienosti, välillä jopa loistavasti. Tasaisten pelin voittaminen vaatii pidempiä jaksoja sitä loistavaa tekemistä, mutta hyvällä tiellä ollaan. 05 ikäluokka oli tämän vuoden Hipossa todella laadukas, tulosten perusteella vain yksi joukkue oli erehtynyt väärään sarjaan. Ennakkoon kovana pidetyt IHU ja TuPS/JäPS yj olivat loppuottelussa, sen vei IHU ja on vuoden 2017 Hippo-mestari.


Kaverisarjan tuloksellinen anti oli:

FC Nokia valk. - JyPK 0-1
JyPK - HPS 05-06 1-2
FC Espoo valkoinen - JyPK 2-1
JyPK - HJK City valk. 2-2
JyPK - KPV safiirit 3-1
HyPS - JyPK 1-0 rp (0-0)

Sijoitus 8/18


Kaksi voittoa, kaksi tappiota, kaksi tasuria (toisesta rankkaritappio) kertoo kaverisarjassa olleen juuri oikeanlaisia pelejä. VIhreitä oli täydentämässä Sani ja Seela Huimasta sekä Eevi ja Laura PaRista. Turnauksessa näkyi kuitenkin yksi joukkue joka taisteli yhdessä. Tässäkin sarjassa sijoille 1-6 pääsy oli todella lähellä, mutta loppujen lopuksi espoolaiset nousivat sillasta ja käänsivät loppuhetken maaleilla ottelun itselleen. Kaverisarjan voiton vei kilpasarjan tapaan IHU eli Itä-Helsingin tytöt veivät molemmat D12 sarjojen voittopokaalit Suomen etelälaidalle.

Kiitokset tytöille upeasta viikonlopusta, sade ei hymyä hyydyttänyt. Samoin iso käsi vanhemmille jotka ahkeroivat talkoissa niin Viitaniemen majoituskoululla kuin eri tehtävissä peliareenoilla. Yhteen vihreään hiileen puhaltamalla tästäkin selvittiin, kaikkea pientä sattumusta viikonloppuun kunnon Hippo-turnauksen tapaan mahtui. Ja ensi vuonna uudestaan.






Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä