GBK - JyPK 1.10.2017
Julkaistu: 01.10.2017 00.00

GBK - JyPK 1.10.2017

Tänään sunnuntaina JyPK pelaa kauden viimeisen vierasottelunsa, kun JyPK kohtaa GBK:n Kokkolan keskusurheilukentällä kello 15:00 alkaen. Sarjasysteemin vuoksi molemmat joukkueet ovat ilman panosta tämänpäiväisessä ottelussa. JyPK on jo varmistanut alaloppusarjan voiton eikä GBK:lla ole enää mahdollisuuksia kiriä pois tippujan paikalta.

Huolimatta varmistuneista sarjasijoituksista, molemmilla joukkueilla löytyy varmasti voiton tahtoa, vaikka katseet on jo osittain käännetty kohti ensi kautta, oman pelin hiomista ja yksilötason tavoitteita. Viime viikon ottelussa JyPK päihitti ONS:n, ja tuossa pelissä nähtiin avauskokoonpanossa muutoksia, joita voidaan odottaa myös Kokkolassa nähtävän. Nyt on mahdollisuus antaa tällä kaudella vähemmän pelaamaan päässeille minuutteja sekä kokemusta liigapeleistä.

Tällä hetkellä JyPK:n treenikenttänä toimiva Hippos on jo varsin pehmeässä kunnossa, mutta Kokkolassa päästään varmasti pelaamaan paremmalla kentällä. JyPK on myös pudottanut hieman treenimääriä, sillä opiskelut, työt ja nuorempien pelaajien aamutreenit täytyy huomioida harjoittelussa. Joukkueella vielä kuitenkin riittää intoa kauden kahteen viimeiseen otteluun ja viimeiset vieraspisteet pisteet lähdetään hakemaan Kokkolasta.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä