Kausi avattu 7.4.2017 voitolla ja tappiolla.
Julkaistu: 07.05.2017 00.00

Joukkue avasi kautensa hienosti sunnuntaina 7.4. Palokan tekonurmella pelatussa poikien F08 sarjan peli-illassa. Ensimmäisessä ottelussa tyttöjä vastaan asettui Haapamäen Pallopojat. Tiukan ottelun ja maalivahtina pelanneen Maija Yalahon ansiosta tytöt ottivat hienon 3-2 voiton. JyPK:n kaikista maaleista vastasi Rebecka Ek.

Toisessa ottelussa tyttöjä vastaan asettui Keuruun Pallo. Ottelu oli ensimmäisen jakson jälkeen tasatilanteessa 2-2. Toisen jakson alussa ottelun hallinta siirtyi pikkuhiljaa KeuPa:lle ja ottelu päättyi tyttöjen hienon taistelun jälkeen tappioon tuloksella 2-9.

Ottelussa oli mukavasti yleisöä ja paikalla oli myös joukkueemme kioski, joka palveli asiakkaita tarjoamalla mm. suussa sulavia mokkapaloja. Kiitokset kaikille vanhemmille jotka olivat mukana leipomassa, toivat tuotteita myyntiin sekä olivat myymässä.