Football fitness: Ekapeli-turnaus kesäkuussa
Julkaistu: 05.03.2018 00.00

Football fitness: Ekapeli-turnaus kesäkuussa

Ekapeli-turnaus

Tanskasta vuonna 2012 liikkeelle lähtenyt Football Fitness on uusi ajattelutapa organisoida liikuntaa jalkapallon parissa. Jalkapallo toimii erinomaisena ryhmässä tapahtuvana virkistävänä liikuntana sekä huonompi- että parempikuntoisille aikuisille, vaikkei palloa olisi aiemmin eläessään potkaissutkaan.

Nämä mielessä Niilo Mäki Instituutti ja tyttö- ja naisjalkapalloon erikoistunut Jyväskylän pallokerho JyPK ry aloittavat Ekapeli-turnauksen, joka on harrasteturnaus naisille. Turnaukseen toivotetaan mukaan kaveriporukoita, koulu- ja työpaikkajoukkueita pienkenttäturnaukseen hauskanpidon merkeissä. Turnaus on hyvä tapa kokeilla, miten hauskaa liikkuminen ja pallon potkiminen yhdessä voi ollakaan ilman voittamisen tai edes taitojen vaatimuksia. Ensimmäinen turnaus pelataan Jyväskylässä la 9.6.2018.

Laita päivämäärä talteen ja ala kerätä omaa peliporukkaasi. Kulttuuri- ja liikuntakaupunki Jyväskylä tarjoaa mainion mahdollisuuden rentouttavaan yhdessä oloon ja hauskanpitoon pienelle jos vähän isommallekin joukkueelle.

https://www.nmi.fi/fi/koulutus/koulutustiedotteet/football-fitness-ekapeli-turnaus-kesakuussa

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä