Valmentajaksi Jyväskylän Pallokerhoon!
Julkaistu: 09.10.2017 00.00

Valmentajaksi Jyväskylän Pallokerhoon!

Avoimet valmentajatehtävät.

1) JyPK -08 tyttöjen joukkue hakee vastuuvalmentajaa!
2) BT kilpajoukkueeseen haetaan toista valmentajaa.
3) Myös muissa valmennustiimeissä on vuodenvaihteen jälkeen mahdollisesti tarvetta valmennuksesta kiinnostuneille.

2008 syntyneiden joukkue aloittaa kolmatta kauttaan ja harjoittelee noin kolme kertaa viikossa. Joukkue pelaa kesällä Keski-Suomen piirin sarjoissa ja osallistuu muutamiin turnauksiin kauden aikana. Valmentajalta edellytetään vähintään D-tason valmentajakoulutusta tai sitoutumista koulutuksen suorittamiseen. Vastuuvalmentaja johtaa joukkueen valmennustoimintaa apunaan muut valmennustiimin jäsenet.

B-tyttöjen joukkueet pelaavat valtakunnalllisissa sarjoissa (BT SM ja Ykkönen) ja harjoittelevat paljon ja tavoitteellisesti. Haemme vastuuvalmentajalle kaveria, joka on valmentanut aiemminkin tai omaa vahvan pelaajataustan. Edellytämme sitoutumista, halua kehittyä valmentajana sekä aktiivista otetta toimintaan. .

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja halua kehittyä valmentajana. Liikunta-alan tai pedagogiset opinnot ovat eduksi tehtävässä. JyPK tarjoaa valmentajalle materiaaleja ja mahdollisuuden kouluttautua valmentajana ja joukkueet maksavat valmentajille erikseen sovittavan korvauksen valmennuksesta.

lue lisää...

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä