Valmentajat ja toimihenkilöt|HallitusEdustusjoukkue

Tyttöjen LähiTapiola-kortteliliiga

Ilmoittaudu kortteliliigaan tästä.
lisätietoa!
Kortteliliigan etusivulle.

 

Haluatko mukaan ympärivuotiseen jalkapalloharrastukseen? 

Jyväskylän Pallokerhossa toimii ikäkausijoukkueita, jotka harjoittelevat ympäri vuoden, pelaavat Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämää piirisarjaa sekä osallistuvat omien toimintasuunnitelmiensa mukaan turnauksiin ympäri Suomea.  Seuran tavoitteena on tarjota laadukas harrastusympäristö jalkapallosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille sekä kaikille halukkaille tavoitteista riippumatta mahdollisuus päästä mukaan toimintaan.

Syksyn 2016 mahdollisuudet vasemmalla olevan valikon "mukaan ikäkausijoukkueisiin" sivulta!

Tyttöjen jalkapallokesä 2015 - INFO!

 

JyPK järjestää tyttöjen kortteliliigan jo 21. kerran eli nyt mukana olevien lasten äitejäkin on saattanut olla mukana Kortteliliigassa. Kesän 2015 kortteliliigan tukijoina ovat LähiTapiola ja Mehiläinen. LähiTapiola-kortteliliigaan voivat osallistua tulevana kesänä 2003 - 2010 syntyneet tytöt.

 

Kortteliliiga tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoittelu on leikinomaista jalkapallon perustaitojen opettelemista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologiaa, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

Kortteliliiga alkaa toukokuussa (vko 20) jatkuen syyskuuhun (vko 38). Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä ympäri kaupunkia. Pelitapahtumia, joissa kaikki joukkueet ovat paikalla on kauden aikana viisi kappaletta. Pelitapahtumissa Viitaniemen liikuntapuistossa koetaan huikeita hetkiä, kun paikalla on päivän aikana kolmen seuran lähes tuhat kortteliliigalaista. Heinäkuussa pidämme lomaa sekä harjoittelusta että peleistä viikot 27-29. Kaiken kaikkiaan tapahtumia kauden aikana kertyy reilut kaksikymmentä.

Kesällä 2014 Kortteliliigassa oli mukana 18 eri kaupunginosista koottua joukkuetta, joissa oli mukana lähes 250 tyttöä. Lapsia oli ohjaamassa ja opastamassa n 30 tehtäväänsä perehdytettyä ohjaajaa.  

Jokainen kortteliliigaan osallistuva tyttö saa itselleen oman pallon, kortteliliiga-pelipaidan, juomapullon sekä joukkuevalokuvan. Lisäksi kauden lopussa pelaajin ahkera harjoittelu ja hienot peliesitykset palkitaan mitaleilla ja kunniakirjalla. Kaikille osallistujille hankitaan myös vakuutus seuran toimesta. 

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee myös omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Toivotammekin lasten lisäksi myös kaikki kiinnostuneet aikuiset tervetulleiksi mukaan kortteliliigaan. Huolehdimme että ohjaajiksi lähtevät perehdytetään tehtävään ja tarjoamme heille tarvittavat välineet ja muut materiaalit auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Ohjaajille tarjotaan myös korvaus heidän vaivoistaan. Kortteliliigaohjaajan tukena tehtävässä on seuran valmennuspäällikkö ja valmentajien tukihenkilö, Fortum-tutor, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään. Ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen lapsestasi.


Kesän 2015 toimintamaksu on 140e

Jos sisaruksia mukana kortteliliigassa (joko JyPK:n, FCV:n  tai JJK:n kortteliliigassa) ovat sisarukset oikeutettuja saamaan 15 € sisarusalennuksen.

Maksu sisältää:
Ohjatut harjoitukset ja pelit 
Pelipaita & pallo
Juomapullo & fanituote
Joukkuevalokuva
Vakuutus
Diplomi ja mitali
Sisäänpääsy JJK:n kotiotteluihin 

Tule rohkeasti mukaan  jalkapalloharrastukseen. Linkki Ilmoittautumislomakkeeseen löytyy sivun vasemmasta yläreunasta. Ilmoittautua voit myös puhelimitse arkisin klo 9 - 15  p.014-611 550. 

Ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa ja ilmoittautumisaikaa 26.4. 2015 asti.

Ajankohtaiset!

Korttelikausi lähestyy loppuaan ja monen mielessä on varmasti käynyt kysymys siitä miten jalkapalloharrastusta voi jatkaa.
JyPK:n naisten edustusjoukkue järjestää viimeisellä koulujen lomaviikolla jalkapallokoulun 2008-2004 syntyneille tytöille!
kts. pelit & harjoitukset