Valmentajat ja toimihenkilöt|HallitusEdustusjoukkue

Tyttöjen LähiTapiola-kortteliliiga

Ilmoittaudu kortteliliigaan tästä.
lisätietoa!
Kortteliliigan etusivulle.

 

Haluatko mukaan ympärivuotiseen jalkapalloharrastukseen? 

Jyväskylän Pallokerhossa toimii ikäkausijoukkueita, jotka harjoittelevat ympäri vuoden, pelaavat Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämää piirisarjaa sekä osallistuvat omien toimintasuunnitelmiensa mukaan turnauksiin ympäri Suomea.  Seuran tavoitteena on tarjota laadukas harrastusympäristö jalkapallosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille sekä kaikille halukkaille tavoitteista riippumatta mahdollisuus päästä mukaan toimintaan.

Tutustu tarkemmin mahdollisuuksiin vasemmalla olevan valikon "mukaan ikäkausijoukkueisiin" linkin kautta

Tyttöjen jalkapallokesä 2016 - INFO!

 

JyPK järjestää tyttöjen kortteliliigan jo 22. kerran. Kesän 2016 kortteliliigan tukijoina ovat LähiTapiola ja Mehiläinen. LähiTapiola-kortteliliigaan voivat osallistua tällä kaudella  2004 - 2011 syntyneet tytöt.

 

Kortteliliiga tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoittelu on jalkapallon perustaitojen opettelemista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologia, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

Kesällä 2015 Kortteliliigassa oli mukana 22 eri kaupunginosista koottua joukkuetta, joissa oli mukana yli 250 tyttöä. Lapsia oli ohjaamassa ja opastamassa n 20 tehtäväänsä perehdytettyä ohjaajaa.

Hinta ja sisältö

Kesän 2016 toimintamaksu on 140 €. Maksu laskutetaan sähköpostitse heti ilmoittautumisen jälkeen.

Jos sisaruksia on mukana kortteliliigassa (joko JyPK:n, FCV:n  tai JJK:n kortteliliigassa) ovat sisarukset oikeutettuja saamaan 15 € sisarusalennuksen.

Maksu sisältää:
Ohjatut harjoitukset ja pelit
Pelipaita & pallo
Juomapullo & fanituote
Joukkuevalokuva
Vakuutus
Diplomi ja mitali
Sisäänpääsy JJK:n JyPK:n ja FCV:n kotiotteluihin 

Ilmoittautuminen

Tule rohkeasti mukaan  jalkapalloharrastukseen. Linkki Ilmoittautumislomakkeeseen löytyy sivun yläreunasta. Ilmoittautua voit myös puhelimitse arkisin klo 9 - 15  p. 050 310 1781. 

Joukkueet muodostetaan 25.4. mennessä tulleiden ilmoittautumisten perusteella. Mukaan voi ilmoittautua vielä myöhemminkin.

Toiminta-aika

Kortteliliiga alkaa toukokuussa (vko 19) jatkuen syyskuuhun (vko 37). Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä ympäri kaupunkia. Pelitapahtumissa (5 kpl)  Viitaniemen liikuntapuistossa koetaan huikeita hetkiä, kun paikalla on päivän aikana kolmen seuran lähes tuhat kortteliliigalaista. Heinäkuussa pidämme lomaa sekä harjoittelusta että peleistä viikot 27-29. Kaiken kaikkiaan tapahtumia kauden aikana kertyy reilut kaksikymmentä. 

Joukkueiden muodostaminen, harjoituspaikat ja -ajat 

Muodostamme joukkueet ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Joukkuejaon perusteena on ikä ja harjoituspaikkatoive + mahdolliset muut toiveet. Jos samalta alueelta on tullut riittävästi ilmoittautumisia, niin alueella sijaitsevalle lähikentälle perustetaan joukkue. Jos alueella ei ole joukkueellista ilmoittautuneita niin useamman alueen lapsia yhdistetään yhdeksi joukkueeksi. Harjoitukset pyritään tällaisessa tapauksessa järjestämään sille alueelle, josta on eniten ilmoittautuneita.

Harjoituspaikat ja -ajat määritellään joukkueille joukkueiden muodostamisen yhteydessä  Harjoitusajat ovat pääsääntöisesti ma-to klo 17.00 -19.00 välisenä aikana (harjoituksen kesto 60 min paitsi 4-5v 45 min). Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Joukkueiden valmentajat

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Toivotammekin lasten lisäksi myös kaikki kiinnostuneet aikuiset tervetulleiksi mukaan kortteliliigaan. Ohjaajiksi (apuohjaajiksi) lähtevät perehdytetään tehtävään ja tarjoamme heille tarvittavat välineet ja muut materiaalit auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Ohjaajille tarjotaan myös korvaus heidän vaivoistaan. Kortteliliigaohjaajan tukena tehtävässä on seuran valmennuspäällikkö ja valmentajien tukihenkilö, Fortum-tutor, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään. Ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen lapsestasi.

 

 

 

LähiTapiola Kortteliliigan uutiset

Etkö ole saanut laskua / infoa sähköpostilla?

6.5.
Tarkista roskapostikansio. Viestit löytyvät todennäköisesti sieltä. Ongelmia on esiintynyt varsinkin Microsoftin sähköpostitilien kanssa.

Kesän 2016 kortteliliigan INFO-kirjeet lähetetty perheille sähköpostilla to 28.4.

28.4.
Mikäli olet ilmoittautunut mukaan, mutta et ole saanut viestiä. Ota yhteyttä JyPK:n toimistoon p. 050 310 1781.