Valmentajat ja toimihenkilöt|HallitusEdustusjoukkue

Tyttöjen LähiTapiola-kortteliliiga

 

 

Kortteliliiga järjestetään tuttuun tapaan myös kesällä 2015 

Vain nimi on muuttunut - Kesällä 2015 pelataan LähiTapiola-kortteliliigaa!

Kortteliliigan tavoitteena on järjestää mahdollisuus mukavaan liikuntaharrastukseen lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan voi tulla vaikka ei olisi koskaan ennen jalkapalloa harrastanut. 

Kortteliiigassa tutustutaan lajiin ja harjoitellaan perusasioita leikkien, pelien  ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologiaa, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua. 

Kortteliliigan kausi alkaa toukokuussa ja jatkuu syyskuuhun.  Harjoituksia järjestetään lähikentillä kerran viikossa  ja kaikille joukkueille yhteisiä pelitapahtumia on kesän aikana viisi.

Kauden päätteeksi kaikille osallistuneille jaetaan mitalit ja diplomit. 

Kortteliliigaan osallistuu vuosittain lähes 250 tyttöä. Joukkueita muodostetaan eri kaupunginosiin ilmoittutumismäärien mukaan. Kesällä 2014 kortteliliigajoukkueita harjoitteli Mankolassa, Viitaniemessä, Kypärämäessä, Kortepohjassa, Kuokkalassa, Nenäinniemessä, Myllyjärvellä, Vaajakoskella ja Keljonkankaalla.

Ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa ja harjoitukset ja pelit toukokuussa 2015.

 

 

Kiiinnostaako liikunnallinen kesätyö lasten jalkapallon parissa tai haluat vanhempana mahdollistaa lasten jalkapalloharrastuksen? Klikkaa kuvaa