Valmentajat ja toimihenkilöt|HallitusEdustusjoukkue

Tyttöjen LähiTapiola-kortteliliiga

Ilmoittaudu kortteliliigaan tästä.
lisätietoa!
Kortteliliigan etusivulle.

 

LähiTapiola Kortteliliiga järjestetään tuttuun tapaan myös kesällä 2017

 

Kortteliliiga tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoittelu on leikinomaista jalkapallon perustaitojen opettelemista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologiaa, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

Kortteliliiga alkaa toukokuussa  jatkuen syyskuuhun. Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä ympäri kaupunkia. Pelitapahtumia, joissa kaikki joukkueet ovat paikalla on kauden aikana viisi kappaletta. Pelitapahtumissa Viitaniemen liikuntapuistossa koetaan huikeita hetkiä, kun paikalla on päivän aikana kolmen seuran lähes tuhat kortteliliigalaista. Heinäkuussa pidämme hetken taukoa sekä harjoittelusta että peleistä. Kaiken kaikkiaan tapahtumia kauden aikana kertyy reilut kaksikymmentä.

Kesällä 2016 Kortteliliigassa oli mukana 19 eri kaupunginosista koottua joukkuetta, joissa oli mukana 248 tyttöä.

Jokainen kortteliliigaan osallistuva tyttö saa itselleen oman pallon, kortteliliiga-pelipaidan, juomapullon sekä joukkuevalokuvan. Lisäksi kauden lopussa pelaajin ahkera harjoittelu ja hienot peliesitykset palkitaan mitaleilla ja kunniakirjalla. Kaikille osallistujille hankitaan myös vakuutus seuran toimesta. 

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee myös omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Toivotammekin lasten lisäksi myös kaikki kiinnostuneet aikuiset tervetulleiksi mukaan kortteliliigaan. Huolehdimme että ohjaajiksi lähtevät perehdytetään tehtävään ja tarjoamme heille tarvittavat välineet ja muut materiaalit auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Ohjaajille tarjotaan myös korvaus heidän vaivoistaan. Kortteliliigaohjaajan tukena tehtävässä on seuran valmennuspäällikkö ja valmentajien tukihenkilö, Fortum-tutor, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään. Ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen lapsestasi.

 

Ilmoittautuminen kortteliliigaan alkaa maaliskuussa. 

 

 

SUOMEN PALLOLIITON VUODEN 2016 GRASSROOTS -PALKINTO MYÖNNETTIIN JYPK:N JJK:N JA FCV:N YHDESSÄ JÄRJESTÄMÄLLE KORTTELILIIGALLE
Palkintolautasen lisäksi kuvassa Seurojen korttelivastaavat Ari Laiho (JyPK) Liisa Liekkinen (FCV) ja Caius Forsberg (JJK-j)

 

LähiTapiola Kortteliliigan uutiset

Kiiltoa ja kimallusta kortteliliigan kauden 2016 viimeisissä pelitapahtumissa.

30.8.2016
La 3.9. pelitapahtumassa pelaajille jaetaan pimenevää syksyä ajatellen tarpeelliset seurahenkiset heijastimet. Mukana tapahtumassa myös poliisi ja liikenneturva. viimeisissä peleissä 17.9. jaetaan kauden päätteeksi kaikille osallistuneille mitalit ja diplomit

harjoituspaikat ja -ajat + ohjaajien yhteystiedot päivitetty Pelit ja harjoitukset -sivulle.

6.5.2016
Pääset sivulle klikkaamallasivun yläreunan kuvaa.

Etkö ole saanut laskua / infoa sähköpostilla?

6.5.2016
Tarkista roskapostikansio. Viestit löytyvät todennäköisesti sieltä. Ongelmia on esiintynyt varsinkin Microsoftin sähköpostitilien kanssa.