Valmentajat ja toimihenkilöt|HallitusEdustusjoukkue

Tyttöjen LähiTapiola-kortteliliiga

 

Kortteliliiga järjestetään tuttuun tapaan myös kesällä 2015 

 

Vain nimi on muuttunut - Kesällä 2015 pelataan LähiTapiola-kortteliliigaa!

Kortteliliiga tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoittelu on leikinomaista jalkapallon perustaitojen opettelemista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologiaa, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

Kortteliliiga alkaa toukokuussa (vko 20) jatkuen syyskuuhun (vko 38). Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä ympäri kaupunkia. Pelitapahtumia, joissa kaikki joukkueet ovat paikalla on kauden aikana viisi kappaletta. Pelitapahtumissa Viitaniemen liikuntapuistossa koetaan huikeita hetkiä, kun paikalla on päivän aikana kolmen seuran lähes tuhat kortteliliigalaista. Heinäkuussa pidämme lomaa sekä harjoittelusta että peleistä viikot 27-29. Kaiken kaikkiaan tapahtumia kauden aikana kertyy reilut kaksikymmentä.

Kesällä 2014 Kortteliliigassa oli mukana 18 eri kaupunginosista koottua joukkuetta, joissa oli mukana lähes 250 tyttöä.

Jokainen kortteliliigaan osallistuva tyttö saa itselleen oman pallon, kortteliliiga-pelipaidan, juomapullon sekä joukkuevalokuvan. Lisäksi kauden lopussa pelaajin ahkera harjoittelu ja hienot peliesitykset palkitaan mitaleilla ja kunniakirjalla. Kaikille osallistujille hankitaan myös vakuutus seuran toimesta. 

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee myös omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Toivotammekin lasten lisäksi myös kaikki kiinnostuneet aikuiset tervetulleiksi mukaan kortteliliigaan. Huolehdimme että ohjaajiksi lähtevät perehdytetään tehtävään ja tarjoamme heille tarvittavat välineet ja muut materiaalit auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Ohjaajille tarjotaan myös korvaus heidän vaivoistaan. Kortteliliigaohjaajan tukena tehtävässä on seuran valmennuspäällikkö ja valmentajien tukihenkilö, Fortum-tutor, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään. Ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen lapsestasi.


Kesän 2015 toimintamaksu on 140e

Jos sisaruksia mukana kortteliliigassa (joko JyPK:n, FCV:n  tai JJK:n kortteliliigassa) ovat sisarukset oikeutettuja saamaan 15 € sisarusalennuksen.

Maksu sisältää:
Ohjatut harjoitukset ja pelit 
Pelipaita & pallo
Juomapullo & fanituote
Joukkuevalokuva
Vakuutus
Diplomi ja mitali
Sisäänpääsy JJK:n kotiotteluihin 

ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa . Mukaan ehtii ilmoittautua 26.4 asti!

Ajankohtaiset!

Hipposhallissa pelattava perinteinen eskarifutis avaa myös korttelikesän 2015. Tervetuloa mukaan kortteliliigan aina yhtä energisiin tunnelmiin
Viime syksyltä tuttu KORTTELIMARSSI lähtee torilta klo 15:00 ja ottelu JJK - AC Oulu alkaa klo 16:00 Huoltajat pääsevät lapsen mukana ilmaiseksi otteluun.
Jos kortteliliigan päätöspelit jäivät väliin mitalit ja diplomit voi noutaa JyPK:n toimistolta. Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15 ja löytyy osoitteesta Kauppakatu 30 A 12 (4.krs)