Tuomas Jaakkola aloitti JyPK:n talenttivalmentajana
Julkaistu: 05.01.2018 00.00

Tuomas Jaakkola aloitti JyPK:n talenttivalmentajana

JyPK:n valmennustoiminta harppaa taas kukonaskeleen eteenpäin. Tammikuun alusta seurassa toimii päätoiminen talenttivalmentaja, jonka tehtävänä on tukea 14-18v. Motivoituneiden ja lahjakkaiden tyttöpelaajien kehtitystä kohti kansallista ja miksei kansainvälistäkin huippua.

Talenttivalmentaja on jo aloittanut tutustumisen JyPK:n toimintaan ja pelaajiin. Tehtävään valittu Tuomas Jaakkola tulee Oulusta ja on toiminut siellä valmennustehtävissä mm. B-ikäisten tyttöjen ja poikien SM -sarjajoukkueissa. Koulutukseltaan Tuomas on UEFA A-tason valmentaja ja hän on erittäin innostunut huikeasta mahdollisuudesta työskennellä huipulle haluavien nuorten pelaajien yksilövalmentajana yhteistyössä JyPK:n joukkueiden valmentajien kanssa. Tuomaksen työkenttä on 14-18v talenttipelaajat ja työajasta suurin osa kuluu B-tyttöjoukueiden ja oppilaitosten harjoituksissa. Lisäksi Tuomas toimii SPL:n aluevalmentajana ja tekee yhteistyötä myös muiden seurojen kanssa.

JyPK:lle myönnettiin Suomen Palloliiton tyttöjen talenttivalmennustuki yhtenä viidestä seurasta suomessa vuosille 2018-19. Talenttivalmennusohjelma on pelaajien nuoruus- ja huippuvaiheen valmennukseen suunnattu kehityshanke, jonka tavoitteena on päivittäisvalmennuksen vaatimustason ja laadun nostaminen, jotta seurat voivat tukea pelaajien polkua kohti omaa edustusjoukkuetta ja kansainvälisiä kenttiä.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä