Uusia pelaajia JyPK:n joukkueisiin
Julkaistu: 28.08.2017 00.00

Uusia pelaajia JyPK:n joukkueisiin

Kortteliliigalaisten lisäksi JyPK:ssä jalkapalloilee ympäri vuoden yli kolmesataa tyttöä seuran juniorijoukkueissa. Joukkueita täydennetään syksyisin, joten kun kortteliliiga syyskuussa päättyy on hyvä hetki käydä tutustumassa joukkueiden toimintaan.

Joukkueisiin voi tutustua etukäteen JyPK:n nettisivuilla. Yläpalkki=> joukkueet => juniorit => oman ikäluokan joukkue.
lisätietoa joukkueiden toiminnasta ja valmennuksesta löytyy yläpalkista valmennus -otsikon alta

2010-2007 synt. tytöt: Ota yhteyttä suoraan joukkueeseen (yhteystiedot joukkueen sivulla) tai nuorisovalmennuspäällikkö Ari Laihoon (ari.laiho@jypk.inet.fi) ja sovi milloin on hyvä käydä tutustumassa.

JyPK 2005/06 vihreä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita toimintansa aloittavaan 2005 ja -06 syntyneille suunnattuun JyPK vihreä-joukkueeseen. Harjoitukset syyslomaan asti (21.9.-12.10.) torstaisin klo 17-18 ulkona Mankolan koulun kentällä (tekonurmi). Toivomme että saamme mukaan mahdollisimman paljon uusia pelaajia. Mikäli saamme riittävästi innokkaita mukaan tutustumisjakson ja syysloman jälkeen harjoitukset jatkuvat ja aloitamme virallisesti joukkueen toiminnan.

2011 synt. tyttöjen joukkueen toiminta alkaa kortteliliigan päättymisen jälkeen - Kaikille avoimet harjoitukset kerran viikossa tiistaisin klo 17:30-18:30 (19.9. - 10.10.) syyslomaan asti. Ensimmäiset neljä viikkoa harjoitellaan ja tutustutaan valmentajiin ja tuleviin joukkuekavereihin Hipposhallin jalkapallotilassa (. Tämän jälkeen perustetaan joukkue virallisesti ja harjoitukset jatkuvat talvella kerran viikossa (kesällä n 2 krt/vko). Mukaan tulo ei edellytä että pelaaja olisi osallistunut kortteliliigaan eli kaverinkin voi ottaa mukaan. Jalkapallotila on lämmin sisätila, jossa on alustana tekonurmi. Mukaan pallo, juomapullo ja sisätilaan sopiva liiikuntavarustus.

Joukkueiden toiminta ei ole mahdollista ilman aktiivisia vanhempia. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan valmentajana, joukkueenjohtajana tai muussa roolissa ota yhtyettä allekirjoittaneeseen.

Ilmoittautuminen uusiin joukkueisiin.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä