Raportti Suomen Cup Härmä-JyPK 1-8(1-3) 27.6.2017
Julkaistu: 28.06.2017 00.00

JyPKin Cup-juna matkaa eteenpäin kolmannelle kierrokselle.

Ottelu pelattiin huonokuntoisella nurmella Kaurialassa, joka hieman vaikeutti JyPKin pelaamista alkuun. Märkä kenttä ja pomppivat pallot aiheuttivat molemmille joukkueille paljon virheitä.

Ottelu lähti käyntiin kuitenkin JyPKin komennuksessa ja sitä se oli läpi ottelun. 16' minuutilla Henna Honkanen pääsee siirtämään JyPKin 0-1 johtoon, joka hieman vapautti JyPK leirin tunnelmia. Jännitys oli kuitenkin otteluun lähdettäessä kova, sillä tiedettiin että tällaiset pelit ovat usein hankalia.

Ja hetkeä myöhemmin, kuin varkain Härmä pääsee puolittaiseen läpiajoon ja Alisa Ollikainen laukoi hieman epäonnistuneen vedon ohi Juuli Kainulaisen ottelun 24' minuutilla

Ei kuitenkaan kauaa, kun JyPK siirtyy Linda Norrenan maalilla 1-2 johtoon. Heti perään kauden ensimmäisestä otteluaan pelaava Emmi Manninen lisää johtoa 1-3.

Toiselle puoliajalle JyPK nosti ryhmää ylemmäksi ja siirtyi kolmen puolustuslinjaan. Se tuottikin tulosta ja toisellapuoliajalla tehtiin viisi maalia. Maaliverkkoja pääsi heiluttamaan Elina Seppälä(53'), Henna Honkanen kahdesti(75',82'), Katarina Tammimetsä(78') ja Gentjana Rochi(87').

JyPK; Kainulainen, Mensonen(45' Ritvanen), Kattelus, Alanko, Mensonen, Seppälä(55' Tammimetsä), Begolli, Jaakkola(67' Rochi), Manninen, Honkanen, Norrena