Ennakko Naisten Liiga JyPK-TPS 2.7.2017
Julkaistu: 30.06.2017 00.00

Ennakko Naisten Liiga JyPK-TPS 2.7.2017

JyPK kohtaa sarjakärki TPSn sunnuntaina.

Ottelu pelataan Harjun remontin takia evakossa Vaajakosken urheilupuiston nurmella kello 14.00.

TPS johtaa Naisten Liigaa 30 pisteellä. TPS on hävinnyt vain yhden ottelun, HJKlle toukokuussa. TPS vilisee nuoriso,- sekä naisten maajoukkueen pelaajia ja jokaiselle pelipaikalle löytyy monta hyvää vaihtoehtoa. Juuri Espanjasta takaisin TPS leiriin siirtynyt taitava Ria Öling tuo lisää kokemusta ja taitoa TPS leiriin. Nuori Jutta Rantala on koko sarjan maalipörssin kärjessä 12 maalilla ja heti perässä tulee Hanna Ruohomaa 11 maalilla.

TPS voitti viime ottelussaan ONSin murskalukemin 8-1. Sitä ennen TPS pelasi tasan Ilveksen sekä Pallokissojen kanssa. TPSn ja JyPKin edellinen keskinäinen ottelu Vapun alla päättyi TPSn voittoon 3-1.

JyPK puolestaan hävisi viime viikolla FC Hongalle niukasti 3-2, mutta sitä edelliset ottelut Pallokissoja ja GBKta vastaan päättyi voitokkaasti.

JyPK on parantanut otteitaan viime kohtaamisesta ja tulee laittamaan TPSn varmasti ahtaalle. JyPK tietää TPSn vahvuudet ja pyrkii eliminoimaan niitä, kuitenkin pelaamalla omaa peliään eikä keskittymällä liikaa vastustajaan. Hyökkäyskaksikko Gentjana Rochi ja Henna Honkanen tulevat varmasti sunnuntaina olemaan vaarallisia ja maalinälkäisiä! JyPKin puolutuslinja on pelannut vahvasti ja tavoitteena on pelata kauden toinen nollapeli.

Vahvaa kautta pelaava puolustaja Heidi Toukola tietää miten TPS saadaan pysäytettyä:

TPSn vahva hyökkäys saadaan pidettyä aisoissa kurinalaisella pelaamisella ja joukkueena puolustamisella. Turhat pallonmenetykset pitää karsia pois, koska TPS hyödyntää ne nopeisiin vastahyökkäyksiin, mitkä on todella vaarallisia. Puolustussuuntaan täytyy jokaisen pelaajan jaksaa tehdä töitä. Vastustajan vedot ja maalitilanteet täytyy seurata loppuun asti, ettei TPS pääse hyödyntämään mahdollisia ripareita, sillä Tepsi onkin niistä maaleja paljon tehnyt.

Mitkä ovat voiton avaimet, jotta napataan kolme pistettä?

Voiton avaimet sunnuntaina on, että hoidetaan puolustuspelaaminen kunnialla ja ollaan kärsivällisiä sekä huolellisia hyökkäyssuuntaan pelattaessa.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä