Ennakko Naisten Liiga PK-35 Vantaa-JyPK 8.7.2017
Julkaistu: 07.07.2017 00.00

Ennakko Naisten Liiga PK-35 Vantaa-JyPK 8.7.2017

Lauantaina JyPK matkaa Vantaalle Myyrmäkeen ja ottelu PK-35 Vantaata vastaan alkaa kello 14.

Tällä hetkellä Vantaalaiset ovat 3. sijalla 29 pisteellä vain kaksi pistettä sarjakärki FC Honkaa jäljessä. Edellisissä otteluissa PK-35 Vantaa on napsinut voitot Ilvestä ja HJKta vastaan. Åland Unitedin kanssa ottelu päättyi tasan 1-1. Joukkueen paras maalintekijä on Kaisa Collin 10 maalilla. Sanna Saarinen on tehnyt myös jo 7 maalia. Sveitsistä juuri joukkueeseen takaisin liittynyt hyökkääjä Sanni Franssi tuo hyökkäykseen lisää vaarallisuutta ja taitoa. PK-35 Vantaa on todella laadukas joukkue ja jokaiselle pelipaikalle löytyy useampi hyvä vaihtoehto. JyPK tietää joukkueen vahvuudet ja pyrkii tiiviiseen puolustukseen, jotta heillä ei ole tilaa lähellä maalia.

JyPK nousi viime voittonsa myötä sarjassa 7. Ja on kerännyt nyt 17 pistettä. Gentjana Rochi johtaa Jypkin maalintekijätilastoa myös niinikään 10 maalilla. Toisena 7 maalilla on Henna Honkanen.

JyPK lähtee otteluun hyvästä asemasta, sillä kaatoi viime ottelussa TPSn.

Viime keskinäisessä ottelussa toukokuussa JyPK voitti PK-35 Vantaan ja ottikin silloin ensimmäiset pisteensä, joten PK-35 Vantaa tietää JyPKin vaarallisuuden. JyPK taistelee yhä yläloppusarjapaikasta, joten ottelusta tulee varmasti kahden motivoituneen joukkueen taisto, sillä PK-35 Vantaa on puolestaan kiinni mestaruustaistossa.

JyPKillä pois kokoonpanosta ovat Pauliina Tähtinen, Heta Markkula, Katarina Tammimetsä ja Santra Bernitz.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä