Ennakko Naisten Liiga ONS-JyPK 22.7.2017
Julkaistu: 21.07.2017 00.00

Ennakko Naisten Liiga ONS-JyPK 22.7.2017

Huomenna JyPK matkaa Ouluun ONSin vieraaksi.

JyPK lähtee hakemaan kolmea pistettä, sillä yhä toivo yläloppusarjapaikasta on elossa. Myös, mikäli alaloppusarja kutsuu, JyPK saa kurottua yhä isompaa eroa ONSiin.

JyPK on tällähetkellä sijalla 7. 18 pisteellä ja ONS puolestaan 10 pisteellä sijalla 8.

Viimeksi keskinäisen ottelun toukokuussa JyPK vei Harjulla ottelun 4-1.

ONSin kausi on ollut hankala, taskussa on kolme voittoa ja yksi tasuri. Kuitenkin ONS on hyvä joukkue ja joukkueesta löytyy paljon taitavia yksilöitä. ONS on myös nuori joukkue, mutta silti useampi pelaaja on pelannut jo muutaman vuoden Naisten Liigaa. Viime ottelussaan ONS hävisi FC Hongalle peräti 6-0. Sitä aikaisemmassa ottelussa kuitenkin Pallokissat sai kaatua 3-0, mikä kertoo siitä, että ONS on hyvinkin iskukykyinen joukkue. Joukkueen paras maalintekijä on Anna Olmala 4 maalilla. Onna Ketola on tehnyt 3 maalia.

JyPK pyrkii pelaamaan vahvan, tasaisen 90minuuttisen lauantaina. Turhan usein JyPKillä toinen puoliaika on ollut ensimmäistä paljon heikompi ja vastustaja on päässyt peliin mukaan liian helposti.

JyPK on treenannut paljon maalintekoa ja lauantaina odotetaan vahvaa viimeistelyä. Hyökkäyskaksikko Gentjana Rochi ja Henna Honkanen ovat olleet hyvässä vireessä tehden yhteensä 20 maalia. Toivottavaa olisi, että JyPKillä löytyisi laajemmalla rintamalla maalintekijöitä.

JyPKillä tulee olemaan hieman muokattu kokoonpano. Marika Ritvanen, Pauliina Tähtinen, Santra Bernitz ja Katarina Tammimetsä ovat pois kokoonpanosta. Laura Kattelus ja Juuli Kainulainen puolestaan ovat taas käytettävissä.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä