Ennakko JyPK - GBK 16.9.17
Julkaistu: 15.09.2017 00.00

Ennakko JyPK - GBK 16.9.17

Huomenna JyPK pääsee pelaamaan kotiyleisön eteen pitkän tauon jälkeen. JyPK on pelannut loppusarjan otteluita kaksi ja Pallokerho on jo onnistunut varmistamaan paikkansa Naisten Liigassa tulevalle kaudelle 2018. Isoin paine on siis harteilta pois ja otteluihin voi lähteä kehittämään omaa peliä rennoin mielin. Tulevana lauantaina 16.9. JyPK saa vastaansa GBKn. Kokkolalaiseilla ei ole niin herkullinen asema sarjataulukossa kuin kotijoukkueella, sillä kokkolalaisten on napattava pisteitä loppusarjan peleistä, jotta he nousisivat pois suoran putoajan paikalta. GBK:lla on 10 pistettä matkaa karsijan paikkaan, jota pitää tällä hetkellä hallussaan ONS. Tämä tarkottaa, että jokaisesta ottelusta GBK:n on elintärkeää saada pisteet.

Harjun stadionilla nähdään varmasti kova ja maaliahne GBK. JyPK:n pelissä sen sijaan nähdään varmasti vapautuneisuus, joka voi parhaimmillaan johtaa rohkeaan sekä pallovarmaan tekemiseen. Tällä viikolla JyPK pelasi treeneissä isolla kentällä 11v11 ja kyseisen harjoituksen perusteella voidaan odottaa, että hyökkäysten päätteeksi nähdään kauniita maaleja. Ilmapiiri joukkueessa on mahtava ja monella on halu päästä kotiyleisön eteen. Kokoonpanosta varmuudella ovat pois Begolli, joka edustaa Albaniaa maajoukkueessa sekä Ritvanen alaraajavamman vuoksi. Flunssa-aalto rantautui myös alkuviikosta Jyväskylään, mutta sormet ristissä toivotaan täyttä ja valmista kokoonpanoa tulevaan otteluun.

Tulethan lauantaina Harjun stadionille katsomaan minkälainen sametti nurmesta on taiottu syksyn otteluihin. Ottelu siis alkaa 16.00. Paikalla kioski sekä näytönhaluinen JyPK.
Liput 5€.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä