Ennakko JyPK-ONS 23.9.17
21.9.2017 23:24 Uutiset / Edustus

Tulevana lauantaina JyPK hakee voittoa ONS:sta

Viikko on kulunut edellisestä ottelusta ja jälleen pelataan liigafutista Jyväskylässä. Viime viikolla JyPK:n ja GBK:n välinen ottelu päättyi JyPK:n 2-0 voittoon GBK:sta. Tällä kertaa ottelu pelataan Vaajakosken stadionilla ja vieraaksemme saapuu ONS Oulusta. JyPK kaatoi ONS:n runkosarjassa kahdesti, kun toukokuussa jypykät voittivat tuloksella 4-1 ja heinäkuun lopulla Jypykät hakivat 1-3 vierasvoiton Oulusta. Loppusarjan ottelussa oululaisia vastaan pisteet tasattiin tuloksella 1-1 vain muutama viikko sitten pelatussa kamppailussa.

Oulussa ja viikko takaperin Harjulla ei nähty kauden parasta JyPK:a. Pelaajien yhteen pelaaminen ja syöttöpeli ei toiminut niin kuin pelaajat ja valmennus toivoivat. Kuitenkin loppuun asti pelaaminen Oulussa toi yhden pisteen ja kolme pistettä saatiin puristettua viime viikolla kotiottelussa, vaikkei pelaaminen ollutkaan toivotun rentoa ja helppoa. Kautta 2017 on jäljellä vielä kolme ottelua, joista jokaisesta JyPK:lla on tavoitteena napata kolme pistettä. Lauantaina olisi toivottavaa nähdä tuloksen ohella myös pelillisesti hyvä esitys.

ONS:lla riittää vielä kauden lopuissakin otteluissa jännitettävää, vaikka oululaisia ei uhkaa enää suoran putoajan paikka, mutta heillä on kuitenkin mahdollisuus pelata itsensä pois karsijan paikalta. ONS on tällä hetkellä neljän pisteen päässä Åland Unitedista, joten oululaiset lähtevät varmasti taistelemaan raivokkaasti JyPK:a vastaan lauantaina, koska heidän on saatava pisteitä kasaan. Näin ollen pelissä nähdään varmasti tiukkaa vääntöä ja mielenkiintoisia tilanteita.

Lavdije Begolli palaa takaisin JyPK:n kokoonpanoon maajoukkuekomennukselta, joten tule paikalle katsomaan, jatkaako Lavdi maalintekoa myös seurajoukkueessa maajoukkueotteluiden jälkeen.

JyPK-ONS Vaajakosken liikuntapuistossa launtaina 23.9. kello 14:00. Varaathan pikkurahaa mukaan, sillä kioskissa Tiinan ja Hennan leipomia herkkuja ja lisäksi on perinteinen maaliveikkaus portilla ennen ottelun alkua. Tervetuloa!

Liput 5€

Kuvassa viilettää Emmi Manninen. Kuvan ottaja Felix Zschauer.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat