JyPK:n ensimmäiset pelaajasopimukset kaudelle 2018
19.10.2017 19:16 Uutiset / Edustus

Gentjana Rochi ja Lavdije Begolli jatkavat JyPK:ssa

JyPK:n naisten liigajoukkue on solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa. Keväällä jyväskylään saapuneet makedonialainen Gentjana Rochi sekä albanialainen Lavdije Begolli jatkavat JyPK:ssa myös kaudella 2018. Molemmat pelasivat JyPK:ssa hyvän kauden ja pelaajat myös viihtyivät Jyväskylässä. Myös seura oli tyytyväinen molempien otteisiin ja oli tärkeää saada tehtyä ensimmäiset pelaajakiinnitykset ensi kautta varten tässä vaiheessa.

- Tämä kausi oli todella mukava ja oli mielenkiintoista pelata Naisten Liigaa, joka oli mielestäni tasoltaan hyvä, Rochi kommentoi.

Hyökkääjä Rochi paukutti Naisten Liigassa yhteensä 19 maalia ja vastaavanlaista ilotulitusta odotetaan myös ensi kaudella.

- Toivon, että ensi kaudella pelaamme entistä paremmin ja pääsemme kuuden parhaan joukkoon pelaamaan yläloppusarjassa, Rochi jatkaa ja toteaa myös, että yksi tärkeimpiä tekijöitä Jyväskylään jäämisessä olivat ympärillä olleet ihmiset.

- Olen viihtynyt hyvin JyPK:ssa ja ihmiset ovat ottaneet täällä minut ja Lavdin hyvin vastaan. Minun on ollut hyvä olla täällä ja olen ollut iloinen, Rochi toteaa tyytyväisenä.

Myös Begolli kertoo viihtyneensä hyvin Suomessa ja kokee kauden sujuneen kohtalaisen hyvin myös omien suoritusten osalta. Begolli paransi otteitaan kauden mittaan ja hän on kentällä todellinen taistelija. Laitalinkkinä pääsääntöisesti tällä kaudella pelannut Begolli onnistui maalinteossa kuusi kertaa pelaamissaan otteluissa.

Begolli on jo suunnannut takaisin kotimaahansa ansaitulle lomalle ja myös Rochi suuntaa piakkoin kotona käymään. Treenivahvuuteen pelaajat liittynevät tammikuun alussa. Jäämme innolla odottamaan tulevia sopimusuutisia, pysykää kuulolla.


   
Lisää uutisia
Edustus
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat