03 joukkue päätti PSL kevätkierroksen tappioitta!
Julkaistu: 30.05.2017 00.00

03 joukkue päätti PSL kevätkierroksen tappioitta!

Kevät tuli, lumi suli, lumen alta esiin tuli, JyPKi !!!

Näin hyräili joukkueemme johto, kun osaltamme Puolen Suomen Liigan (TC14) kevätkierroksen viimeiset pelit kirmailtiin Säynätsalon ikivihreällä tekonurmella 27.5. 2017. Arpa oli saattanut yhteen sarjataulukon kärkijoukkueet kisaamaan arvokkaista pisteistä kesän SM-lopputurnausta ajatellen, eikä väheksyä saattanut kamppailua taulukon kärkipaikastakaan.

Edellisen päivän helle oli tipotiessään, kun tuuli kolotti aukean kukkulan päällä riemukkaana rötköttävää keinovehreää. Kastuakin saattoi taivaan heitellessä väliin pisaroita peliä ryydittäen. Lumi oli kuitenkin totisesti jo sulanut, eikä toukokuulle ulottuva intiaanitalven mahdollisista pakkasrippeistä ollut tietoa jypyköiden nivelissä, sen verta vakuuttavaksi meno yltyi päivän edetessä, etenkin paikallisderbyn kuumottavassa tiimellyksessä.

Ylisanoja ei tähän raaski vuodattaa, vaikka sarjataulukko kertoo kaunista kieltään joukkueen vakuuttavasta kevätkierroksesta. Pallokissat kaatui tällä kertaa lukemin 2-8, ja aina vaarallinen PaRi selvästi 5-0 ja mikään ei tämän jälkeen uhkaa kevätkierroksen osalta JyPKin ykkössijaa. Muilla toki vielä tiukat pisteväännöt muista sijoista jatkuvat.

Osuvimmin mennyt päivä tiivistyy erään legendaarisen paikallisen moniosaajan ja kaikkien alojen erityisasiantuntijan (joka myös lupasi pystyttää yhden patsaan lisää kirkkopuistoon tiettyjen peliesitysten jälkeen) vetreään referaattiin: Tänään tehtiin perusasiat hyvin. Etäisyydet oli kohdallaan, syöttöpeli toimi. Sokerina pohjalla muutama highlight.

Näitä etäisyysmittauksia ja highlighteja kannattaa käydä katsomassa Youtube-kanavaltamme, siinäkin tapauksessa, että oli jo kertaalleen mukana kannustamassa.

Tulevan viikon harjoitusten ja pelien lisäksi tyttöjämme odottaa myös varsin metka juttu. Kouluhan näet taitaa päättyä tämän lukuvuoden osalta. Se voi tuoda mukanaan monenlaista vapaa-ajan käytön ongelmaa ja pallon potkimisen enenemistä. Jo vain se sopii

Katso JyPK-PaRi ensimmäinen jakso tästä ja muut huippuhetket kanavaltamme.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä