Jukka Västinen jatkaa edustusjoukkueen päävalmentajana
Julkaistu: 04.10.2017 00.00

Jukka Västinen jatkaa edustusjoukkueen päävalmentajana

JyPK:n naisten edustusjoukkueen päävalmentajana kaudella 2018 jatkaa Jukka Västinen, sopimus on yksivuotinen. Västinen on toiminut joukkueen valmentaja kahden kauden ajan ja molemmat kaudet ovat sujuneet tuloksellisesti erittäin hyvin - viime kauden päätteeksi JyPK nousi vihdoin liigaan ja tällä kaudella JyPK sijoittuu Naisten Liigassa seitsemänneksi eikä yläloppusarjapaikkakaan kauaksi jäänyt.

Västinen jatkaa mielellään liigajoukkueen peräsimessä: "Mukava on jatkaa tämän joukkueen parissa ensi kaudellakin. Hyvin on pelattu tämä kausi ja ensi kaudella lähdetään sitten tavoittelemaan vielä parempaa sijoitusta. Tätä kautta on kuitenkin pelaamatta vielä yksi ottelu ja luonnollisesti Åland on tarkoitus kaataa lauantaina. Sitten voidaankin katseet suunnata jo tulevaa kautta kohti ja joukkueen runko on tarkoitus saada kasaan mahdollisimman pian."

Tämän viikon jälkeen JyPK:n sarjaottelut päättyvät ja myös harjoitusten osalta on tarkoitus huilata hetken aikaa. Västisen mietteitä kuulemme tarkemmin vielä, kun kuluva kausi on saatu virallisesti päätökseen. Myös pelaajauutisista tiedotamme heti, kun pelaajasopimuksia varmistuu.


Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä