WinterCup 7.-8.1.2017, Vaasa
Julkaistu: 26.04.2017 00.00

Lauantai 7.1.

Vuoden ensimmäinen turnausreissu suuntautui länteen, WinterCup 2017 Vaasassa odotti klo 7:45 Tourulan Intersportin pihasta startannutta retkikuntaa. Matkanjohtajana karttaa luki Pauliina ja moottorimarssin kahta muuta ajoneuvoa sompasivat Timo ja Anders. Botniahallin tekonurmen valloitukseen lähtivät Oona, Cecilia, Eerika L, Saara, Erin, Helmi, Roosa, Eevi, Ilona, Ella, Anni H ja Hilla.

JyPK - FC Honka 0-4

Eka jakso meni vihreiltä täysin ohisektoriin, sekä pää että jalat olivat vielä Jkl-Vaasa välillä ja hongattaret veivät peliä mielin määrin. Puoliajalla tilanne 0-3 ja toisen puoliajan päätavoite oli saada lajinomainen käyttäytyminen näkymään tekonurmella. Heräämisiä tapahtui ja toinen jakso espoolaisille enää 0-1 ja koko ottelu puhtaasti 0-4.

Viiripelaaja Oona: onnistumisia puolustuspäässä

FC Sport - JyPK 0-2

Toisessa pelissä vastassa oli paikallisjoukkue, onneksi jypyköiden pelissä alkoi näkyä orastavia syöttöketjuja ja muutoinkin vihreä joukkue oli pelin alusta alkaen kuskin penkillä. Puolustus oli tiivis ja hyökkäyspäässä päästiin jo maalipaikkoihin. Voittoon tarvittavat maalit tekivät Eevi ja Ilona.

Viiripelaaja Hilla: hyvää peliä alakerran lukkona, piti maalinsa puhtaana

Iltaohjelmassa oli rentoutuminen majoitushotelli Tropiclandian kylpyläosastolla. Puhtoiset tytöt ja taustajoukot saivat nauttia iltapalan jälkeen rauhallisen hotellin tarjoamasta kunnon yöunesta.

Sunnuntai 8.1.

JyPK - VIFK 3-2

Vastassa toinen vaasalaisjoukkue, JyPK hallitsi tätäkin peliä. VIFK:lla oli erittäin tehokas vastahyökkäys, JyPK:llä tulikuuma Cecilia. Pelin hallinnan ja Cecilian hattutempun kautta voitto vihreille 3-2.

Viiripelaaja Cecilia: terävä viimeistely kertaa kolme

HauPa - JyPK 2-3

Turnauksen viimeisessä pelissä panoksena hopeasija, ykkönen tulee olemaan FC Honka. JyPK peli ekalla puoliajalla kirkkaasti parasta peliään WinterCupissa ja Roosan, Ilonan sekä Cecilian maaleilla taukotulos oli 3-0. Vakuuttavahko johto ja lievä väsymys antoi toisella jaksolla hallinnan haukiputaalaisille ja kavennusmaalit vain lisäsivät painetta vihreässä päädyssä. JyPK kuitenkin kesti ja piti johdon loppuun asti, peli oli kovaa taistelua ja vääntöä, hyvä lopetus turnaukselle.

Viiripelaaja Erin: vahvaa työskentelyä ja taistelua puolustuksen runkopelaajana

Loppusanat:

Turnauksen voiton vei puhtaalla pelillä FC Honka, kakkonen peli peliltä otteitaan parantanut JyPK ja kolmas HauPa. Revanssia Hongasta päästään hakemaan SHA-seurantatapahtumassa helmikuussa, hyvä vuoden aloitus JyPK05 joukkueelta.