MyPan Kevät Cup takana
Julkaistu: 26.05.2017 00.00

MyPan Kevät Cup takana


Sunnuntaina 21.5. koitti viimein se mainio hetki, että autokuntamme rullasivat Jyväskylästä hieman pidemmällekin kunnon turnauksen merkeissä. Keski-Suomessa pelit tyttöjoukkueita vastaan olivat jääneet vielä varsin vähäisiksi tähän mennessä, joten siinäkin mielessä päivästä oli tulossa mielenkiintoinen.

Suunnattoman komeassa ja aurinkoisessa Myllykosken säässä pelattiin MyPan Kevät Cup, jonka TF8-sarjaan olimme ilmoittautuneet kahden joukkueen voimin. Mielikuvituksellisesti nimetyt tiimimme kulkivat tittelien JyPK09 Vihreä ja JyPK09 Valkoinen alla, mikäs sen värikkäämpi tapa aloittaa futisreissaaminen maailmalla. Harmillisesti emme saaneet aivan kaikkia tyttöjämme vielä matkaan, ja niinpä olimme lopulta liikenteessä yhden vaihtopelaajan voimin pelaamassa yhteensä kahdeksan riemukasta peliä.

Hyvinhän päivä jaksettiin, MyPa-talolla tankattiin sopivat annokset pelien välissä, hörpittiin sopivin siemauksin vettä helteessä, ladottiin välillä maaleja ja kasteltiin hiuspohjaa kevätauringossa kimaltavin vesivanoin.

Kerrassaan mainio reissupäivä. Kiitos järjestäjille, reippaille joukkuelaisillemme ja mukana olleille vanhemmille, taustoille kuin säistä määräävällekin! Seuraava turnauksemme lieneekin sitten jo kotoisampi Jyväskylä Cup.

Tällä kertaa pikku-jypykkämme nappasivat kahdeksasta pelistä kahdeksan voittoa. Se oli suorastaan huima suoritus tytöiltä!

Tässäpä halukkaille linkki turnaussivustolle ja tuloksiin (tytöt TF8 2009-syntyneet):

http://mypa.fi/?q=node/2739

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä