Tervetuloa Jyväskylän Pallokerhon Ikämiesten sivuille
Julkaistu: 11.05.2017 00.00

Tervetuloa Jyväskylän Pallokerhon Ikämiesten sivuille

Ikämiesjoukkueen pelaajista suurin osa on pelannut aktiiviaikoinaan Jyväskylän Pallokerhon edustusjoukkueessa - vaikkei ehkä uskoisi. Silloin seuran edustusjoukkue pelasi miesten 3. divisioonaa. Taitaa olla jo hyvän matkaa toistakymmentä vuotta siitä kun JyPK:n miehet viimeksi kolmatta divisioonaa pelasivat...

Joukkueen rungon varttuessa ikämiesikään pelailtiin Keski-Suomen piirissä alasarjoissa 4. ja 5-divisioonaa. Kun Keski-Suomen piirissä oli vielä muitakin aktiivisia ikämiesjoukkueita niin joukkue jopa voitti joitakin piirinmestaruuksia Ikämiessarjassa.

Sittemmin Ikämiespalloilu Keski-Suomessa on valitettavasti hiipunut eikä varsinaisia ikämiessarjoja ole pelattu. Niinpä joukkueemme onkin viime vuosina pelannut kesäisin erilaisia kuntosarjoja sekä keskittynyt kansainvälisiin otteluihin.

Joukkueen pelaajat ovat osallistuneet vuosien varrella aktiivisesti seuran toimintaan pelaamisensa ohella. Joukkueessamme pelaa monta entistä sekä joku nykyinenkin seuramme valmentaja. Seuran hallitukseenkin vuosien kuluessa on kuulunut useampikin pelaajistamme.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä