Joukkueen tyttöjä palkittu seuran kauden päätöstilaisuudessa
Julkaistu: 09.11.2017 00.00

Joukkueen tyttöjä palkittu seuran kauden päätöstilaisuudessa

B18-joukkueen palkitut



Kuvassa joukkueen pelaaista palkitut Leena Mankki, Matleena Koskinen, Lotta Penttilä, Outi Salmijärvi ja Doe Meh. Palkitut::

Tehopelaaja: Doe Meh

Taistelija: Outi Salmijärvi

Harjoittelija: Lotta Penttilä

Kehittynein pelaaja: Matleena Koskinen

Fair Play -pelaaja: Leena Mankki

Seuran kieltopalkinnolla palkitut



JyPK B18 -joukkueen Leena Mankki palkittiin seuran kiertopalkinnolla seuran vuoden tyttöpelaajana (kuvassa ensimmäinen vasemmalla). JyPK B18 -joukkueeseen siirtyneet, viime kaudella B16-joukkueessa pelanneet Riikka Lilja palkittiin vuoden esimerkillisimpänä urheilija, ja Aino-Kaisa Kainulainen vuoden kehittyneempänä pelaajana. Kuvassa näkyy myös kolmantena vasemmalta vuoden joukkueenjohtajana palkittu vuoden 2018 JyPK B16 -joukkueen joukkueenjohtaja.:

Vuoden tyttöpelaaja B18 Leena Mankki

Leena on pelannut SM-sarjassa viidenneksi sijoittuneen JyPK:n B- tyttöjen joukkueessa johtavassa roolissa keskikentän pohjalla. Tämän lisäksi Hän on ollut kaudella 2017 v 2000 synt. tyttöjen maajoukkueen vakiopelaajia. Leena on ollut mukana kaikissa ikäluokan maajoukkuetapahtumissa ja pelannut kauden aikana neljässä maaottelussa.

Vuoden esimerkillisin urheilija B16 Riikka Lilja

Riikka on tunnollinen ja uupumaton harjoittelija ja aina valmis tekemään oman osansa joukkueen eteen. Kuluneella kaudella Riikka on pelannut BT16 joukkueessa ja oli mukana pronssia Laura Kalmari turnauksessa voittaneessa CT15 joukkueessa. Henkilökohtaiset saavutukset tältä vuodelta ovat huikeat. Riikka valittiin mukaan TU16 maajoukkueeseen ja hän pelasi Suomi-paidassa ikäluokan ensimmäisissä maaotteluissa. Lisäksi Riikka on menestynyt suunnistaja Palkintokaapissa mm. SM-kultamitali tältä kesältä

Vuoden kehittynein pelaaja B16 Aino-Kaisa Kainulainen

Vuonna 2002 syntynyt B16 joukkueessa pelaava Aino-Kaisa pelasi vielä edellisellä kaudella 2016 sekä kentällä että maalissa. Pelipaikan lopullinen valinta ei ollut itsestään selvää, mutta ensimmäinen kausi ”päätoimisena” maalivahtina on ollut menestys. Aino-Kaisa valittiin kesän Helmariturnauksessa All stars-joukkueen maalivahdiksi ja jatkoksi vielä TU16 maajoukkueeseen syksyn kahteen Venäjää vastaan pelattuun otteluun.

JyPK B16 -joukkueesta palkittuja kauden 2018 JyPK B18 -pelaajia



Kaudella 2017 JyPK B16 -joukkueessa, kaudelle 2017 JyPK B18 -joukkueeseen kaudelle 2018 siirtyneistä pelaajista palkittiin tehopelaajana Tiia Immonen, taistelijana Riikka Lilja ja harjoittelijana Emmi Lahtela.

Uutinen seuran nettisivuilla: kaikki palkitut seuran päätöstilaisuudessa 8.11.2017.



Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä