Julkaistu: 12.02.2018 00.00

JyPK SuperPark PERHEPÄIVÄ sunnuntaina 18.3.

Hei kaikki JyPK:n pelaajat, pelaajien vanhemmat ja joukkueiden kaikki toimihenkilöt!

TÄMÄ ON KUTSU JyPK SuperPark PERHEPÄIVÄÄN sunnuntaina 18.3.2018

  • AIKATAULU: Su 18.3.2018 klo 9.00 – 11.00 (SuperPark varattu vain JyPK:lle, klo 11.00 jälkeen mahdollisuus jäädä SuperParkiin, kun ovet aukeaa muille puistoon tulijoille)
  • PAIKKA: SuperPark Jyväskylä, osoite: Uno Savolan Katu 8, 40100 Jyväskylä, Lisätietoja: https://superpark.fi/park/jyvaskyla/
  • TAPAHTUMAN PÄÄIDEA: Haluamme kaikki JyPK:n joukkueiden pelaajat ja heidän vanhemmat sekä joukkueiden kaikki toimihenkilöt paikalle yhteiseen tapahtumaan: tutustutaan toisiimme, luodaan JyPK henkeä ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä SuperParkin aktiviteettien muodossa. Tapahtuman aluksi on myös kaikille lyhyt INFO ajankohtaisista JyPK asioista ja uudistuksista sekä JyPK toimijoiden ja liigajoukkueen esittäytyminen (paikalla on mm. JyPK hallituksen ja toimiston edustajia sekä JyPK liigajoukkue).
  • ILMOITTAUTUMINEN: Tapahtumaan ilmoittautuminen omalle joukkueenjohtajalle mahdollisimman pian, viimeistään ke 28.2.2018 mennessä. Ilmoita joukkueenjohtajalle osallistujien nimet perheestä ja yhteystiedot (vanhempien sähköpostiosoitteet ja puh.numerot). Sisarukset ovat myös tervetulleita. Kaikille ilmoittautuneille tulee vielä lisätietoja lähempänä JyPK Perhepäivää.
  • KUSTANNUKSET: Sisäänpääsy SuperParkiin 0€ (JyPK maksaa kaikkien sisäänpääsyn). SuperParkissa on ravintola-kahvila auki koko JyPK SuperPark Perhepäivän ajan ja sieltä voi ostaa juomista ja syömistä omalla kustannuksella.
  • JYPK LIIGAJOUKKUE: Tapahtumassa on paikalla myös JyPK:n liigajoukkue ja joukkueen pelaajat osallistuvat eri toimintapisteillä mm. junioreiden kanssa aktiviteetteihin.
  • LISÄTIETOJA: JyPK kehitysjohtaja Petri Oksanen, 050 3314 615, petri.oksanen@jypk.inet.fi. Annan oikein mielelläni lisätietoja.

JyPK TOIVOTTAA KAIKKI TERVETULLEEKSI 1. JyPK SuperPark Perhepäivään ja TOIVOMME, ETTÄ MAHDOLLISIMMAN MONI TEISTÄ PÄÄSEE PAIKALLE!

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä