JyPK05: Aurinkoinen pelipäivä Komeetat06 kevätturnauksessa
Julkaistu: 12.05.2018 00.00

JyPK05: Aurinkoinen pelipäivä Komeetat06 kevätturnauksessa

Lauantaina 5.5. JyPK05 osallistui jo kolmatta kertaa Komeetat P06 kevätturnaukseen, tällä kertaa pelipaikkana oli Säynätsalon sijaan Comets Park Kotalammella. 11 haastajatason poikajoukkuetta ja tyttöjoukkueemme aloittivat turnauspäivän viileässä kelissä mutta iltapäivällä aurinko tuli esiin ja turnaus päättyikin täysin shortsikelissä.

Ensimmäisessä pelilssä vastassa oli JJK 06 Red ja vaihderikkaan ottelun jälkeen ottelun jälkeen lopputulos JyPK:lle 2-1. Toisessa ottelussa vastaan asettui eteläsavolaiset pojat, MP Mikkelistä. Tässä ottelussa maaleja tehtiin tasatahtiin ja lopulta pisteet tasattiin 3-3 lukemin. Kolmannessa pelissä ratkottinn sijoituksia kahdeksan joukossa. Vastassa ollut KuPS 06 Musta A oli koko ottelun vihreäpaitoja perässä ja lopputulos 5-1. Välierässä PaRi A joukkue oli tilanteiden valossa alakynnessä, mutta kun jypykät eivät tolppaa (kahdesti) lähemmäs maalia päässeet niin voittaja ratkaistiin rankkareilla. Siinä pojat olivat parempia ja niin viimeisenä pelinä oli pronssiottelu PaRi B -joukkuetta vastaan. Prossipeli oli hyvin fyysinen taisto, maaleja teki kuitenkin vain JyPK. Yksi maali kummallakin puoliajalla takasi mitalit kotiinviemiseksi ja 2-0 tulos päätti onnistuneen jalkapallopäivän.



Päivän lähiturnaus oli erinomainen välipala matkaturnausten, Puolen Suomen Liigan ja piirisarjapelin lomaan. Kaikkiaan 20 pelaajasta paikalla oli 16 tyttöä, hienoa oli nähdä pelien kehittyminen vaikka pelipaikkoja kierrätettiinkin. Kiitokset Komeetat P06 hyvin järjestetystä turnauksesta.


Turnauksessa tehdyt JyPK05-maalit löytyvät YouTube-kanavaltamme.



Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä