Gothia Cup päivä 9: Tämän roadtripin ympyrä sulkeutuu
Julkaistu: 21.07.2019 00.00

Gothia Cup päivä 9: Tämän roadtripin ympyrä sulkeutuu


Laivaterminaali kylpi auringossa kun enemmän tai luultavasti vähemmän nukutun yön jälkeen ajettiin jonon ensimmäiseksi, aikataulussa laivaan aamupalalle ja sen jälkeen hytteihin jatkamaan unia. Kaikki (!) saivat nukuttua helposti 3 tuntia, paras hytti neljän tunnin palauttavat unet ennen lounas/päivälliselle siirtymistä.



Menomatkan kokemuksella kukin söi mikä parhaiten maistui, osa osasi myös annosten visuaalisen ilmeen merkitystä korostaa makuja lautaselleen asetellessa.


Päiväristeilyn ehdoton vahvuus on mahdollisuus hyödyntää eri ohjelmanumerot sen shoppailun lisäksi. Ja niinpa tämä seurue valtasi karaoke-lavan heti aloitusvihellyksestä ja lämmitti yleisön ja muut esiintyjät. Hienoa heittäytymistä!


Turun aurinkoinen satama toivotti nämä matkalaiset takaisin kotimaan mantereelle, hieno on aurinkoinen saaristomme.

Bussissa oli päivän laulusessio nro 2, ilta hämärtyi mutta tunnelma säilyi. Hienoa naisenergiaa bussi täynnä. Aivan ei Tuhkimon aikataululla Alakulmalle selvitty mutta onneksi kurpitsan värinen bussi ei puolenyön aikana isoa muodonmuutosta kokenut.

Hieman väsyneenä mutta upean reissun kokemukset mukanamme voimme todeta: Iso kiitos kaikille matkaamme osallistuneille niin perheille, tukijoille, ystäville, taustajoukoille mutta erityisesti tytöille. Ilman teitä ja teidän iloista mutta fiksua asennettanne tämä ei olisi tapahtunut. Syvä kumarrus ja nyt nukkumaan.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä