OGC 2019 turnaus
Julkaistu: 13.01.2019 00.00

OGC 2019 turnaus

Perjantai 11.1.

Oulun turnaus oli kolmepäiväinen, perjantai oli koulusta vapaa, kun bussi starttasi 6.45 Alakulmalta kohden Oulua.

Ensimmäisen päivän pelit:

- JyPK yj - TP-47 7-0 (otteluraportti)

- FC Wimma - JyPK yj 1-2 (otteluraportti)

Kahden voiton jälkeen vuorossa oli majoittumistoimet Finlandia Hotel Airportilla, rauhallinen miljöö takasi joukkueelle keskittymisrauhan ja sekä tutustua uusiin joukkuekavereihin alkuperäiset joukkueet sekoittaneella huonejaolla.


Lauantai 12.1.

Päivän pelit:

-Ilves - JyPK yj 0-2 (otteluraportti)

-JyPK yj - ONS RMS 6-1 (otteluraportti) (VÄLIERÄ)



Sunnuntai 13.1.

Finaalipäivä alkoi sillä tutulla jutulla eli tankkauksella, tarjolla oli myös aikuiseen makuun sopivaa energianlähdettä.Ja kun lettukestimahdollisuus oli niin kyllä tästä joukkueesta paistajat löytyy!


Ennen finaalia ajatukset saatiin Oulun Tietomaassa aivan muualle, niin tyttöjen kuin taustojen. Ja kun kilpailuhenkisyys on ladattu aika moneen mukanaolleeseen jo synnytyslaitoksella niin nähtiin niitä tunteitakin. Ehkä tuleva lautturi Markus laittaa tämän kuvan CV.hen.


Elvi teki stressitestin (tulos luottamuksellinen) ja oli pari kiinnostunutta tyttöä pohtimassa kaivinkonesimulaattorin äärellä kuinka syvä kuoppa FC Wimmalle finaalissa riittäisi.



Finaali:

FC Wimma - JyPK yj 0-1 (otteluraportti)


Myös muita pokaaleja kerättiin Jyväskylän bussiin, sillä C14 sarjan parhaana pelaajana palkittiin Elvi ja parhaana maalintekijänä Jenni. Hienoa, tytöt! (OGC:n FB-sivuilta kuvat palkitsemisesta)



Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä