Julkaistu: 01.02.2019 00.00

Hei kotijoukot

Joukkueessa harjoittelee 17 tyttöä. Joukkueen valmentajina toimivat Anni Polojärvi ja Milka Määttänen, taloudenhoitajana Emilia Levaniemi (Erinin äiti) sekä joukkueenjohtajina Olli Pursiainen (Alinan isä) ja Leena Penttinen (Maisan äiti).

Joukkue harjoittelee kerran viikossa (su klo 17.45-19 Hipposhallin palloilutila) ja toimintamaksuksi on määräytynyt 20 e/kk. Maksu peritään takautuvasti marraskuusta 2018 alkaen. Uudet tytöt (Aino H, Aino, Saana ja Sofia A-N) maksavat kuukausimaksua helmikuusta 2019 alkaen. Laskut tulevat Jopox:iin.

Varustetilaus (verkkapuku, sortsit, sukat, pelipaita) tehdään helmikuun aikana. Vaatteet ovat tilauslistoineen harjoituksissa nähtävillä ja sovitettavissa sunnuntaina 10.2. klo 17-19. Tämän jälkeen varusteita käydään sovittamassa ja tilaamassa Stadium-liikkeessä (keskusta). Hintaa varustepaketille tulee noin 90 e, ilman verkkapukua summa on noin 45 e. Tarkat hinnat ovat tiedossa tilausta tehtäessä.

Vanhempien palaveri järjestetään maaliskuun aikana. Silloin mm laaditaan vanhempien pelisäännöt ja tutustutaan yhdessä Jopox:iin. Yrittäkää kaikki kirjautua Jopoxiin, kännykkään kannattaa ladata Jopox App. Jopox pukuhuoneessa voitte täydentää lapsenne tietoja ja muistakaa käydä antamassa tietosuojasuostumus. Kun pääsette Jopoxiin sisään niin sieltä löytyy opastusvideoita sen käyttöön, tsemppiä! Tämä on uusi ohjelma myös meille toimihenkilöille. Harjoitusten aikana voidaan yhdessä ratkoa mahdollisia ongelmia sen käytössä.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia mietityttää.

Jalkapalloterveisin valmentajat ja toimihenkilöt

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä