JyPK - HJK 2 - 0, harjoituspeli 11.1.2020
Julkaistu: 11.01.2020 00.00

Ennakkoon odotettiin kovaa taistelupeliä, olihan joulukuinen kohtaaminen päättynyt 6-1 sinivalkoisten voittoon. Ja alkuminuuteista lähtien Vehhallin veralla nähtiin vauhdikas ja tasokas kamppailu. Pallonhallinta kääntyi HJK:lle, mutta JyPK sai puolustettua keskustan tiiviisti ja viimeistään oman maalin edustalla pallot voitettiin, kääntäen peliä nopeisiin vastahyökkäyksiin. Ja sellaisesta Tiia pääsi myös 1-0 maalin tekemään: laidasta pallo pilkun tasolla, Tiia oli ahneempi kaksinkamppailussa ja pallo sisään.

Toisella jaksolla stadilaisten hallinta jatkui mutta kotijoukkue roikkui sitkeästi mukana ja puolustus pelasi vaara-alueilla tiiviisti. Ja kun HJK pääsi maalipaikkoihin, niin viimeistely-yritykset tulivat joko Nannan ulottuville tai pallo paukkui Vehkahallin päätymuoveihin. JyPK jatkoi teräviä vastahyökkäyksiä ja 10 minuuttia ennen loppua Pauliinan kovan keskityksen etutolpalle ohjasi sisään Veera. 2-0 loppulukemat eivät ehkä kuvaa ottelua tilastollisesti, pallonhallinta meni HJK:lle ehkä 65-35 ja hyvät maalipaikat 10-4. Mutta erinomainen tasonnosto edellisestä kohtaamisesta, onnistumisia tuli kaikilla pelipaikoilla. Ja kyllä yleisö sai jälleen kerran ihastella Jämsän-Emmin iskunkestävyyttä: osumia tuli taas puolenkymmentä, tärkein napsahti päähän kun Emmi esti yläkulmaan suuntautuneen laukauksen muuttumisen maalitapahtumaksi.

Peli antoi molemmille joukkueille hyvät valmistautumisen ensi viikonlopun SM-karsintapeleille, nähdyllä pelillä molemmille joukkueille voi ennustaa menestystä omissa karsintasarjoissaan.