Voitokas Masto Cup!
Julkaistu: 16.08.2020 00.00

Voitokas Masto Cup!

Joukkue osallistui lämpimänä elokuun lauantaina 8.8.2020 perinteikkääseen Lahden Masto Cup -turnaukseen. Matkaa tehtiin yhdessä tilausbussilla, joka jo sinällään oli monelle pelaajalle elämys ja jää mieleen uran alkutaipaletta muistellessa. Joukkueenjohtajamme Pursiaisen Olli nappasi kaikkensa antaneesta iloisesta pelaajajoukosta hienon yhteiskuvan ja kuvasi voitokasta päivää näin:

"Pelit menivät kaikkien kolmen ryhmän osalta parhaalla mahdollisella tavalla, eli yhteensä 12 peliä - 12 voittoa. Yksi ryhmä oli ilmoitettu enemmän pelanneiden sarjaan ja kaksi ryhmää vähemmän pelanneisiin.

Joukkueenjohtajana pääsin seuraamaan kaikkien ryhmien pelejä ja oli mukava huomata, että onnistumisia tuli jokaiselle ja että pelaajat ovat kehittyneet huimasti kesän aikana.

Koko reissu oli muutenkin onnistunut. Hieno helteinen päivä ja kunnon turnausreissu! Aivan liian aikainen herääminen, bussimatkat, kovat pelit, kouluruokailut ja turnausmitalit, ai että, näistä kertyy mukavat muistot ja kokemukset tytöille!"

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä