Raportti FC Kuusysi-JyPK/2 2-0(2-0)  24.7.2021
Julkaistu: 29.07.2021 00.00

Raportti FC Kuusysi-JyPK/2 2-0(2-0) 24.7.2021

Lahdessa tuli kauden ensimmäinen täysi pistemenetys, kun kyykkä oli parempi luvuin 2-0.

Ensimmäisellä puoliajalla prässi tuotti meille harmaita hiuksia. FC Kuusysi avasi kolmella topparilla ja korkeilla wingbackeilla, johon meidän oli vaikea vastata.

Pelinavaaminen ensimmäisen prässin ohi onnistui helposti, mutta ylemmän alueen murtautuminen ja pallonliikuttelu tuotti vaikeuksia. Kyykkä valui melko matalaan blokkiin, eikä me pystytty liikuttamaan palloa tarpeeksi nopeasti eikä oikeita tiloja sitten löytynyt.

Kyykkä avasi paljon pitkillä palloilla, jotka tuottivat meille vaikeuksia. Prässi oli myöhässä ja samaanaikaan puolustuslinja mukana tukemassa prässiä. FC Kuusysin ensimmäinen maali syntyi juuri matalalta lähteneestä pystypallosta, jonka voitti Venla Läderberg. Tatsi boksiin ja pallo maaliin ajassa 13.

Toinen maali syntyi vastahyökkäyksestä, joka puolustettiin löysästi. Oikealta laidalta keskitys etualueelle, josta pallon pääsee sijoittamaan Venla Kronqvist.

Toiselle puoliajalle saimme muutettua prässiä, joka alkoi toimimaan paremmin. Riistoja saatiin enemmän ja myös pitkät pallot voitettiin.

Nyt pallon liikuttelu oli nopeampaa ja tehokkaampaa ja tiloja alkoi löytyä enemmän.

Vaikka pidimme palloa nyt selkeästi enemmän ja saimme luotua painetta maalillekin, niin tulosta se ei tuottanut.

Ottelu ja tulos oli iso pettymys joukkueelle. Ensi lauantaina, kun vieraaksi saapuu sarjakärki FC Espoo, tulee tasoa nostaa monta pykälää. Tästä pelistä mukaan lähtee toisen puoliajan tasonnosto ja loppuunasti taistelu.

Kokoonpano:

Tähtinen MV

Takala > ’46 Harinen

Salmijärvi

Luoma-aho C

Kojo > ’88 Polojärvi

Pekkanen > ’60 Sydänmaa

Laaksonen

Doe

Nuutinen

Holmberg > ’88 Ruohonen

Vanhala > ’59 Pellikka

Vaihdossa:

Routti MV

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä