Raportti HyPS-JyPK/2 2-3(1-1)  21.8.2021
Julkaistu: 25.08.2021 00.00

Raportti HyPS-JyPK/2 2-3(1-1) 21.8.2021

Hyvinkäällä nähtiin jännittävä trilleri, kun ottelun ratkaisu nähtiin aivan loppu hetkillä.

JyPK siirtyi ottelussa ensin johtoon, kun Nora Holmberg vei JyPK:n 0-1 johtoon ottelun 31. minuutilla. HyPS:n tasoitusta ei kauaa tarvinnut odottaa, kun kolme minuuttia myöhemmin Heta Kokkola tasoitti pelin 1-1.

Toinen puoliaika sai kehnon startin, kun Eerika Marmo siirsi kotijoukkueen 2-1 johtoon minuutilla 50.

JyPK näytti kuitenkin kyntensä. Meh Doe iski tasoituksen minuutilla 75.

Aivan viime minuuteille asti sai jännittää. Tasapeli ei olisi riittänyt JyPK:lle yläloppusarjapaikkaan. Ennen täyttä peliaikaa, kapteeni Pihla Kastarinen vie vihreät 2-3 johtoon! Vimmattu puolustaminen loppuun ja pisteet Jyväskylään! Mahtavaa.

Voitto toi siis paikan yläloppusarjaan. Loppusarjassa pelataan 3 ottelua, kerran kaikkia TOP4 joukkueita vastaan. Näiden jälkeen lohko ykkönen jatkaa karsintoihin.

Torstaina 26.8. pelataan vielä viimeinen lohkon ottelu, jonka jälkeen sijoitukset varmistuvat. Ottelukaavion löytää täältä: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/N2!spljp21/group/5/