Voitokkaassa JyPK-Ilves ottelussa juniorijoukkueet edustamassa!
Julkaistu: 01.06.2018 00.00

Voitokkaassa JyPK-Ilves ottelussa juniorijoukkueet edustamassa!

JyPK:n liigajoukkue hätisteli tilastomörön harteiltaan eilen Vaajakosken liikuntapuistossa kukistamalla Tampereen Ilveksen lukemin 4-0. Aikaisemmissa liigaotteluissa Ilves on aina kahminut pisteet itselleen, mutta tähän tehtiin nyt loppu.

JyPK:n peleissä aloitettiin eilen myös uusi perinne, kun 04/05 joukkue saattoi JyPK:n ja Ilveksen liigapelaajat kentälle ottelun alussa. JyPK:n 04/05 joukkue myös esiteltiin puoliajalla yli 300-päiselle yleisölle.


Ottelussa ensikosketuksen naisten liigaan sai Alma Forsten, kun hänet vaihdettiin kentälle 80 peliminuutin kohdalla. Alman esitys uhkui itseluottamusta ja maalikin oli todella lähellä. Ensi kerralla uppoaa!

JyPK:n liigapelit jatkuvat lauantaina 16.6 Vaajakosken liikuntapuistossa klo 15:30 kun vastaan asettuu Kuopion Pallokissat. Ottelutapahtuma on myös tämän vuoden Jyväskylän Kortteliliigan juhlapeli. Peliin on kutsuttu kaikki Kortteliliigapelaajat sekä heidän perheet. Luvassa on siis taatusti hyvää tunnelmaa sekä armotonta taistelua Keski-Suomen rouvuudesta.

Tervetuloa!

#voimallavihreänsydämen

#vihreä perhe

#kesänkivoinjuttu

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä