Esittely
Ottelutilastot
JyPK JyPK - ONS
2017 - Edustus - Naisten Liiga
Klo 14:00 Jyväskylä, Harjun stadion
20
Tou

Ennakko JyPK-ONS 20.5.2017 Harju klo 14


JyPK saa vieraita Oulusta tänään lauantaina 20.5.2017.

ONS on JyPKille tuttu joukkue ykkösestä, jossa he ovat pelanneet useamman kerran vastakkain. Perättäisinä vuosina molemmat joukkueet ovat nousseet Naisten Liigaan, ONS vuonna 2015 ja JyPK kauden 2016 päätteeksi. ONS on nuori, mutta taitava joukkue ja joukkueen vahvuus on, että joukkueen runko on pysynyt monta vuotta koossa.

Molemmilla joukkueilla alkukausi on lähtenyt pisteitä katsottaessa heikosti käyntiin, sillä JyPK on neljällä pisteellä juuri ONSin yläpuolella. ONS on alkukauden otteluistaan onnistunut saalistamaan pisteitä ainoastaan voittamalla GBK:n. JyPK puolestaan voitti edellisessä kotiottelussaan PK-35 Vantaan ja viime viikonlopun Ahvenanmaan reissulta tuli mukana yksi piste. Jyväskyläläiset ovat siis napsineet kahdesta perättäisestä ottelusta pisteet ja tänäänkin on tarkoitus kasvattaa pistesaalista.

JyPK pyrkii lauantaina olemaan agressiivinen ja puolustamaan tiiviisti. Myös maalipaikkoja pitää pystyä luomaan enemmän ja viimeistely täytyy olla korkealla tasolla. Vaikean alun jälkeen JyPKin peli on nyt paremmalla mallilla, joten lauantailta odotetaan pisteitä ja hyvää, tasaista 90-minuuttista. JyPK saa jälleen jalkeille iskukykyisen kokoonpanon, poissa ovat loukkaantumisten vuoksi edelleen Linda Norrena ja Emmi Manninen.

Ottelu pelataan Harjulla kello 14 alkaen, tervetuloa!

Liput 5€

Kuva: Felix Zschauer

Otteluraportti


JyPK - ONS 4-1 (0-0) 20.5.2017 - JyPK oli tehokas toisella puoliajalla ja kolme pistettä jäi Jyväskylään

ONS saapui Oulusta Jyväskylän Pallokerhon vieraaksi Naisten Liigan otteluun lauantaina 20.5. Ottelun taso ei ensimmäisellä puoliajalla päätä huimannut, kun kumpikaan joukkue ei pystynyt pelaamaan kunnolla lyhytsyöttöpeliä, vaan turvautuivat ennemmin pitkiin palloihin. Kumpikin joukkue pääsi ajamaan ajoittain lähelle maalia, mutta hyvät vedot jäivät molemmilla uupumaan, eikä maaleja ensimmäisellä puoliajalla nähty.

Toiselle puoliajalle lähti sisuuntunut JyPK. Maalihanatkin aukesivat ja JyPK käänsi ottelun hienosti itselleen.

Ensimmäinen maali syntyi kulmapotkusta (63'), kun Heidi Toukolan antama kulmapotku tippui maaliin ONS-vahti Sonja Rajatalon käsien kautta.
Maalitehtailua jatkoi kolmen maalin verran Gentjana Rochi. 2-0 maali syntyi 69. minuutilla. Henna Honkanen prässäsi kovaa ONS:n maalivahtia ja riisti tältä pallon, joka jäi Rochin ulottuville ja hänellä oli helppo työ nostaa pallo maaliin 20 metristä.

3-0 (81') maalissa juuri vaihdosta tullut Elina Seppälä pelasi loistavan pallon linjan taakse, johon ensimmäisenä kerkesi Rochi. Ensimmäinen laukaus suuntautui Rajataloa päin, mutta irtopallon Rochi laittoi jälleen varmasti sisään.

ONS pääsi vielä kaventamaan tilanteen 3-1, kun JyPK:n puolustajan purku omalla maalialueella epäonnistui täysin ja suuntautui kohti omaa maalia. Maalivahti Pauliina Tähtinen koppasi pallon, mutta tuomari tulkitsi purun syötöksi. Tilanteesta tuomittiin epäsuora vapaapotku oululaisille ja Onna Ketola laukoi pallon maaliin.

ONS:n takaa-ajo päättyi kuitenkin ennen kuin ehti edes alkaa, kun Gentjana Rochi pääsi vielä lisäajalla kokeilemaan vapaapotkusta maalia noin 25 metristä ja onnistuikin siinä hienosti. Veto riman alle ja hattu päähän!

JyPK: Tähtinen, Mensonen, Kattelus, Alanko, Hiltunen, Toukola, Tiainen, Ritvanen, Begolli(81' Seppälä), Honkanen(83' Jaakkola), Rochi
Vaihdossa: Kainulainen, Liljedahl

Palkitut:
JyPK 1. Gentjana Rochi
2. Henna Honkanen

ONS: Onna Ketola

Kuvassa kotijoukkueen pelaajat sekä ottelun innokkaat pallotytöt JyPK 09-10 -joukkueesta.

Ensiviikolla pelataan kaksi ottelua. Keskiviikkona JyPK matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi ensimmäisen kierroksen päätteeksi.
Sunnuntaina puolestaan aloitetaan toinen kierros kotona, jolloin Harjulla vastaan astelee HJK klo 14.00.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
JyPK 4 - 1
(0 - 0)
86' Maali Ketola Onna
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat