Esittely
Ottelutilastot
GBK - JyPK JyPK
2017 - Edustus - Naisten Liiga
Klo 19:00 Santahaka (tekonurmi), Kokkola
1
Kes

Naisten Liiga -ottelu GBK-JyPK 1.6.2017


Huomenna Jyväskylän Pallokerho matkaa Kokkolaan GBK:n vieraaksi ja edessä on erittäin tärkeä ottelu. Edellisellä kierroksella JyPK pelasi tasapelin HJK:n kanssa ja muutoinkin jyväskyläläiset ovat olleet viime aikoina hyvässä vireessä keräten viidestä edellisestä ottelustaan kahdeksan pistettä. Pallokerho on sijoittunut edelleen sarjassa kahdeksanneksi. JyPK on myös saanut maalihanojaan auki ja eniten maaleja on paukuttanut Gentjana Rochi (6 maalia).

Sen sijaan GBK:n ottelut ovat sujuneet alavireisesti. Joukkue on kerännyt kauden otteluistaan yhteensä ainoastaan kolme pistettä voittamalla alkukaudesta JyPK:n Vehkahallissa pelatussa ottelussa. Myöskään maalinteko ei ole sujunut GBK:lta sillä joukkue ei ole onnistunut kertaakaan maalinteossa seitsemässä viimeisimmässä ottelussaan. GBK on kärsinyt kauden aikana lukuisista loukkaantumisista, mutta edelleen heiltä löytyy kokoonpanostaan useita vaarallisia pelaajia. Saadessaan itseluottamuksen kohdilleen ja onnistumisia, on GBK erittäin hankala vastus.

Arkipäivänä pelattava vierasottelu tuo omat haasteensa JyPK:n valmistautumiseen ja keskittymisen täytyy olla huippuluokkaa erityisesti, kun kauden aiemmista arkipäivinä pelatuista vierasotteluista Pallokissoja ja Ilvestä vastaan on palattu kotiin ilman pisteitä. Huolimatta GBK:n heikosti sujuneesta alkukaudesta JyPK saa tehdä huomenna täyden päivätyön, jotta Jyväskylään on mahdollista palata pisteet mukana. JyPK:lta nähdään huomenna toivon mukaan rohkeita haastoja 1v1-tilanteissa sekä mahdollisuuksien mukaan myös laukauksia kauempaa maalista. Puolustuspelaaminen Pallokerholta on sujunut kauden aikana hyvin, joten erityisesti hyökkäyssuuntaan päin kaivataan vielä huolellisuutta ja itseluottamusta. Tällä hetkellä JyPK:n pelaajat näyttävät nauttivan pelaamisesta ja pelaajat ovat kentällä varmaotteisia. Otteluun valmistautuminen on sujunut hyvin eikä merkittäviä poissaoloja ole tiedossa.

Ottelu on molemmille joukkueille todella merkityksellinen, sillä sekä GBK että JyPK ovat sijoittuneet Naisten Liigan sarjataulukossa häntäpäähän. Molemmat joukkueet haluavat saada huomisesta pelistä kolme pistettä ja kentällä nähdään varmasti kaksi raivokkaasti taistelevaa joukkuetta.

Kuva: Felix Zschauer

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
1 - 3
(1 - 2)
JyPK
12' Maali Kangasniemi Josefine

30' Maali Honkanen Henna

33' Maali Nimi

87' Maali Nimi
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat