B18, B18 SM karsinta

JyPK TB - TP-47  4 - 0

Jyväskylä, Palokka tekonurmi

B-SM karsinta: JyPK - TP-47 4-0

Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä, peli aaltoili keskiviivan molemmin puolin ja kumpikaan joukkue ei saanut varsinaisia syöttöketjuja rakennettuja. Pikku hiljaa kotijoukkue sai painetta torniolaispäätyyn ja vajaan kymmenen peliminuutin kohdalla annettiin ensimmäinen JyPK:n kulma. Taon lähettämä pallo jäi pyörimään maalille ja lopulta Jämsän-Emmi päätti kodittoman pallon pyörinnän sipaisemalla 1-0 tulostaululle. Tämän jälkeen hallinta siirtyi selvemmin jypyköille ja vaarallisia tilanteenpoikasia syntyi muutama, etenkin kun Veera ja Tiia iskivät ahnaasti kiinni punapaitojen alakerran avauspeliin. 2-0 maalia piti kuitenkin odotella aina puolen tunnin paikkeille, kulmalipulta tämäkin lähti. Tao antoi kauniin keskityksen vitosen viivalla ja Jämsän hyöryveturi vihelsi paikalle, pääteasema niin pallolle kuin Emmille oli maaliverkko. Komea puskumaali ja päivän toinen maali Tao+EmmiL kaksikolle. Helteisellä ekalla puoliajalla ei enää muita maaleja nähty, väliaikatietojen perusteella torniolaisten haaveet SM-sarjapaikasta alkoivat olla ohkaisen karvan varassa.

Toinen puoliaika alkoi JyPK:n hallinnalla, pallo pysyi sitkeästi vastustajan kenttäpuolikkaalla. 3-0 maalista pääsi tuulettamaan Pauliina, hienonp pohjustuksen teki Tao riistämällä ensin pallon keskialueella, pelaamalla Veeralle ja hän pääsi vapauttamaan Pauliinan murtautumiseen keskeltä. Tämän jälkeen peli rauhoittui, välillä TP-47 sai myös hallintaa mutta Nanna piti parilla komealla torjunnalla maalinsa puhtaana. Ja vielä ennen loppua Pauliina viimeisteli päivän toisellaan 4-0 loppulukemat.

Tasapainoinen suoritus takasi kolme pistettä ja sillä varmistettiin lohko-B:n kakkossija tasapistein Ilveksen kanssa. Parempi maaliero takasi tupsukorville 3 lähtöpistettä SM-sarjaan, JyPK saa niitä mukaansa kaksi.

Tilastot

4 - 0

TP-47
(2-0)
9'MaaliLahtela Emmi
29'MaaliLahtela Emmi
50'MaaliPirinen Pauliina
92'MaaliPirinen Pauliina