Tytöt B, BSM sarja

TP-47 - JyPK TB   0 - 4

Puuluoto TN

Kolme pistettä ja syksyn märkä pusu: TP-47 - JyPK 0-4

Kesä on ohi. Se oli ensimmäinen fiilis kun joukkueemme saapui Puuniemen tekonurmen laidalle nipin napin kymmenasteien märän tuulen piiskatessa 7 m/s voimalla mainoslakanoita kentän päädyissä. Myös toppatakin säilytyspaikkaa pohdittiin alkulämpässä kuunneltaessa kotijoukkueen soittaessa taustalle laulua, jossa sana aurinko mainittin. Forecan mukaan tuo taivaankappale näkyy minuutin verran. Musiikillista kosketuspintaa enempää ei kyllä havaittu, kosteuspintaa löytyi ottelun jälkeen sitäkin enemmän.

Ottelun alkuminuuteista ottelun juoni oli selvä: vierasjoukkue hallitsi pelivälinettä, joka kävi pikaisesti puna-asuisella vierasjoukkueella. Ja kun ruuti ei ollut kastunut niin maalihana aukesi 5. minuutilla:Inka Häkkinen laukoi painavan vedon oikean takakulmaan, kauden avausmaalillaan 0-1.JyPK hallitsi peliä, 13. minuutilla rakentelu vapautti oikeasta laidasta Anida Halttusen, hän sijoitti vasempaan alakulmaan 0-2. Tämän jälkeen maali-iloittelu vettyi, vaikka vierasjoukkueella oli puolenkymmentä hyvää maalipaikkaa suvereenin pallonhallinnan lisäksi ja TP-47 pääsi kerran laukomaan vaarallisesti niin taukotilanne oli 0-2.

Toinen puoliaika jatkui samanlaisen, JyPK piti palloa ja pyrki erityisesti kauempaa tulleilla laukauksilla lisäämään maalisaldoaan, kotijoukkue yritti pitkillä avauksilla saada pistohyökkäyksiä aikaan. 70. minuutilla JyPK syötteli vasemmalta keskustan kautta Vilja Sievisellä, tämä jatkoi pallon Nana Matikaiselle alueen rajalle, hän harhautti oikean jalan vapaaksi painava veto upposi riman alle, 0-3. Tämän jälkeen TP-47:lla oli vahva hetki kahden kulmapotkun muodossa, mutta vaarallisimman paikan Annu Korhonen venyi torjumaan. Loppunumerot 0-4 upotti Nelli Husu komealla vedolla vasempaan takayläkulmaan, ensin kakkospallon itselleen. Päätösvihellys vapautti pelaajat lämpimään suihkuun.

JyPK:n vastuuvalmentaja oli tyytyväinen tulokseen, peli ei ollut helppo kun TP-47 puolusti käytännössä koko joukkueellaan pallon alla. Kaksi aikaista maalia pitivät joukkueen kärsivällisenä ja lopputulos oli kauden huonoimmassa säässä erittäin hyvä. Tässä on joukkueen hyvää jatkaa kolmen pelin viikkoa, kun keskiviikkona ajellaan EBK:n vieraaksi Espooseen ja lauantaina vieraaksi saapuu P-Iirot/YJ.

Ottelun tilastot Palloliiton tulospalvelussa.

Ottelun tallenne SolidSportissa.

Tilastot
TP-47

0 - 4

(0-2)
5'MaaliHäkkinen Inka
13'MaaliHalttunen Anida
70'MaaliMatikainen Nana