JyPK05: Masto Cup 2018 Vierumäellä 3.-5.8.2018
Julkaistu: 03.08.2018 00.00

JyPK05: Masto Cup 2018 Vierumäellä 3.-5.8.2018


Perjantaina helle helli Alakulmalta pelireissuun lähtijöitä, odotettavissa oli kesäinen turnaus ukkoskuuroilla höystettynä. Pelaajia matkaan lähti 12, Tami ja Toto jakoivat valmentajapestin, Tialla huoltajan pesti koko reissun ja Harri vastasi logistiikasta menomatkalla. Paluusuuntaan autoja olikin lähes moottorimarssin verran.


HJK - JyPK 2-0

Turnaus käynnistyi puolustustaistelulla vahvaa HJK:ta vastaan, sinivalkoisissa kun on parin joukkueellisen verran taitavia 05-tyttöjä. Lopputulos 2-0 kuvastaa pelin kulkua, maalipaikkoja ei itsellä ollut mutta tiivis puolustuspään pelaaminen piti numeron pienenä myös stadin mimmien sarakkeessa. Seuraavana viikonloppuna onkin ottelu 2, sillä arpa heitti tämän kaksikon samaan alkusarjaan SPL:n I-tason lopputurnauksessa.


JypK - TiPS Akatemia 1-1

Toiseen otteluun JyPK sai myös hyökkäysvaihteen päälle ja maalipaikkoja syntyi molempiin päätyihin. Turnauksen avausmaali antoi vihreille kiinnityksen kolmeen pisteeseen, mutta TiPS tasoitti ottelun loppuhetkillä kulmasta todella komealla maalilla. Pisteet tasattiin ja iltatoimiin, uimaan sekä lihashuoltoa.


JyPK - TPV 1-0

Tässä ottelussa valttia oli koko joukkueen onnistuminen: TPV:tä vastaan korkeampi prässilinja antoi onnistumisten kautta riistoja ja maalipaikkoja, näistä sitten yksi tehty maali riitti täyteen pistepottiin. Alkusarjaan mahtui siten kaikkia tuloksia, sijoitukseksi tuli 3. sija ja alemman kaavion läpikahlaus sijoituspeleissä.

JyPK - LLuja 0-1

Hyvä nousujohde tipahti ottelussa Lauttakylän Lujaa (Huittinen) vastaan, vain yksi laskettu maali antaa mahdollisuuden voittoon. Mutta kun oma hyökkäyspeli oli tylsää kuin vanhempien "minun nuoruudessa ei ollut kännyköitä" -jorinat niin niukka tappio jäi käteen. Lisäksi vaihtopenkki alkaa tyhjetä kohden poppariosastoa katsomossa, onneksi lauantaina ei ollut enempää otteluja.

JyPK - TPV 5-4 rp. (0-0)

Nyt kaavio pääsi yllättämään: tuttu alkusarjan vastustaja jo toisella sijoitusottelukierroksella. Peli ei sen sijaan yllättänyt, tasaisen väännön jälkeen ratkaisu haettiin pilkuilta. Tällä kertaa vihreä oli valttia ja 5-4 lukemin voitto.


JyPK - Ilves 2-0

Manselaisille ei tässä turnauksessa hävitty, sillä kolmas ottelu pirkanmaalaisia tyttöjä vastaan meni alusta alkaen Keski-Suomen maakuntalaulun tahdissa. Tasapainoinen peli tasapainoisella lopputuloksella oli hyvä päätös tälle turnaukselle.

Turnauksen kilpasarjan T13 lopputulokset: 1. Fc Nokia 05 sin. 2. NJS 3. TiPS Akatemia 4. ONS/06Punainen 5. HJK/T05 6. FC Espoo/Sininen 7. KPV 8. PKKU 2 9. ONS/05RSM-2 10. FC Kuusysi/Valkoinen 11. LLuja T05-06 12. FC Hertta 13. JyPK/05 Valkoinen 14. Ilves/T05 15. LPS T05-06 16. Tampereen Pallo-Veikot

Masto Cupin kilpasarjasta haettiin hyviä pelejä eritasoisia vastustajia vastaan ja niitä saimmekin. HJK ja TiPS olivat odotetun kovia, muita vastaan saimme pelejä, joissa tulokseen vaikutti eniten oma peli. Keli suosi, kiitoksia järjestäjille ja kaikille tähän viikonloppuun osallistuneille. Vielä on kautta jäljellä!




Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä