TOIMINNANJOHTAJA JyPK:iin 1.11.2018 alkaen
Julkaistu: 30.09.2018 00.00

TOIMINNANJOHTAJA JyPK:iin 1.11.2018 alkaen

JyPK:ssä aloittaa täysipäiväinen toiminnanjohtaja 1.11.2018 alkaen. JyPK:n nykyinen kehitysjohtaja ja liigajoukkueen myynnistä/markkinoinnista/ottelutapahtumista vastaava Petri Oksanen siirtyy seuran ja liigajoukkueen toiminnanjohtajaksi. Petri Oksanen jatkaa seuran kehitysjohtajana ja liigajoukkueen nykyisissä tehtävissä 31.10.2018 asti, mutta keskittyy lokakuun aikana jo niihin toiminnanjohtajan tehtäviin, jotka aikataulullisesti sitä vaativat.

JyPK:ssä aloitettiin jo vuonna 2017 seuran kokonaisvaltainen kehittäminen ja sitä on jatkettu vuonna 2018 entistä aktiivisemmin ja monipuolisemmin. Toiminnanjohtajan toimenkuvan perustaminen on tämän tehdyn kehitystyön yksi tuloksista.

Toiminnanjohtajan keskeiset tehtävät SEURASSA ovat mm. vastata seuran kokonaisjohtamisesta, seuratoiminnan kehittämisestä ja tehostamisesta (mm. työntekijät, toimihenkilöt, turnaukset, myynti, markkinointi, viestintä), yhteistyösopimuksista sekä vastata seurastrategian toteutushankkeiden etenemisestä ja seuraamisesta. Toiminnanjohtaja osallistuu myös JyPK Naiset 2 – ja B-tyttöjoukkueiden kokonaisjohtamiseen ja kehittämiseen.

Toiminnanjohtajan keskeiset tehtävät LIIGAJOUKKUEESSA ovat mm. vastata liigajoukkueen kokonaisjohtamisesta ja kehittämisestä (mm. joukkueen toimihenkilöt, talous, myynti, markkinointi, yhteistyökumppanit, viestintä). Toiminnanjohtaja toimii myös liigajoukkueen kotiotteluiden tapahtumapäällikkönä. Apunaan näissä toiminnanjohtajalla on liigajoukkueen joukkueenjohtajat.

Lisätietoja: Petri Oksanen, 050 3314 615, petri.oksanen@jypk.inet.fi

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä