Gothia Cup päivä 5: Alkusarja pakettiin ja rentoa Kungsbackailua
Julkaistu: 17.07.2019 00.00

Gothia Cup päivä 5: Alkusarja pakettiin ja rentoa Kungsbackailua

Aamupalan nauttiminen klo 9 aikaan näytti olleen muutamalla muullakin mielessä, tämmöistä jonoa ei oltukaan tällä reissulla vielä nähty. Onneksi tämä mato veti eteenpäin ja puoli kymmeneltä aamupalat oli nautitti, aamun suunnitelmassa nakutettiin menemään.

Ottelupalaveri jo tutulla tyylillä, tässä huoneessa sai niin välipalaa, hengellistä hoitoa huumorin säestyksellä ja ihan sairaanhoitopalveluitakin.

Suuntana Inlag kenttä nro 6, tässä kelissä kelpasi Suomen lipun johdolla paikalle marssia. Tyttöjen tahti oli sellainen että peräpäällä lähes shortsit repesivät. Eikä aikaakaan kun jono katosi horisonttiin. Mutta kun kapteenilla oli tiedossa päätepiste niin hitaampi jälkijoukko kyllä pelaajat löysivät.


Kentän luona löydettiin tuttu pariskunta edelliseltä päivältä, tällä kertaa ihan Suomen lipun kera. Pariskunta asui aivan kenttien vierellä ja naisen suomalaiset juuret toivat heidät katsomaan suomalaisen joukkueen peliä. Aivan mahtavaa, kiitoksia!

KIF Örebro DFF - JyPK05 yj. 0-2 (otteluraportti)

Hienosti päättyneen ottelun jälkeen nopea palaute pelistä, tytöt ja valmennus samaa mieltä siitä että ensimmäisen puoliajan hätä ylöspäin piti pelin pitkään 0-0 tilanteessa, maltti auttoi tekemään ne tarvittavat maalit.

Ruotsalaisilta on selkeästi kieltokyltit loppuneet, joen varren sinisessä kyltissä lukee "Fiska gärnä här i Kungsbacken..." Ei meinaa suomalaiseen sääntöyhteiskuntaan tottuneelle mennä kupoliin että näitäkin kylttejä voisi kiinnitellä.

Varlaskolan uudesta kuvakulmasta, ei kyllä paljoa omistamme koulun pihan miljöö poikkea.

Ruokailun jälkeen vaihdettiin vapaalle ja tytöt taustoineen saivat minimissään kolmen hengen porukoissa lähiostarilla aikaana ja kruunujaan kuluttaa. Tausta-trion jäätelöannokset nähtyään eräs Leppäveden tyttö totesi: Hei, mulla ei ole rahasta kiinni. Oli itse ottanut 2/3 kuvan annosten satsin ihan itselleen. Jogurttiahan tuo tuoteselosteen mukaan oli eli lähes terveysruokaa.

Illan höntsäilyt asfaltilla menivät ilman fyysisiä vaurioita, riskikertoimet olivat tälläkin kertaa korotettua luokkaa. Kaikki aikuiset kävelivät pelipaikalta omin jaloin, hieman henkistä pääomaa menettäneenä.


iltapala nautittiin tälläkin kertaa viihtyisässä Men's Cave Cafe'ssa, ympäristö jossa naisen kädenjälki ei alle 10 tunnin panostuksella kyllä näy.

Huomenna alkaa pudotuspelit kello 12.20, kohtaamme voittajan ottelusat Kiruna FF - Rutviks SK.


Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä