Uusi nuorisopäällikkö Jyväskylän Pallokerholle
9.11.2020 20:21 Uutiset / Pääsivusto

Nuorisopäällikkö, Iita Pienimäki, tarttuu uusiin haasteisiin.

Nykyinen seuran nuorisopäällikkö Iita Pienimäki on päättänyt tarttua uusiin haasteisiin seuramme ulkopuolella. Nuorisopäällikön tärkeimmät työtehtävät jaetaan eri henkilöiden kesken ma 16.11.2020 alkaen. Tästä tiedotetaan seuran joukkueiden toimihenkilöitä ma 16.11.2020 mennessä.

Uuden nuorisopäällikön haku julkistetaan viikon 46 aikana. Seuran hallitus on päättänyt päivittää seuran päävalmentajan ja nuorisopäällikön toimenkuvia vastaamaan nykyistä paremmin seuran, joukkueiden ja keskisuomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon tarpeita. Yksi toimenkuviin vaikuttava asioista on tehtävässä toimivat henkilö ja hänen osaaminen, tavoitteet ja sekä kyky hoitaa tehtävää alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Nuorisopäällikön ja päävalmentajan toimenkuvista ja vastuista kaudella 2021 tullaan tiedottamaan erikseen seuran joukkueita ja toimihenkilöitä.

Kiitän sydämestäni pelaajia, pelaajien vanhempia, toimihenkilöitä ja kaikkia, joiden kanssa sain JyPK:ssa tehdä töitä. Opin tämän kolmen vuoden aikana paljon ja kiitos siitä kuuluu teille. Jalkapallo ja lasten sekä nuorten liikkuminen on meille kaikille tärkeä ja tunteita herättävä asia. Seuratyö ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisten työpanosta ja haluan viimeistäänkin nyt antaa tunnustusta kaikille teille, jotka annatte omaa aikaanne ja energiaanne joukkueiden toiminnan mahdollistamiseksi. Toivon, että kaikki pysähtyvät hetkeksi miettimään kaikkia niitä henkilöitä, jotka pyörittävät joukkueen arkea ja annatte heille heidän ansaitsemansa tuen ja kiitoksen.”

”JyPK on minulle läheinen seura, jonka toiminnassa olen ollut mukana jo pikkutytöstä asti. Oli etuoikeus työskennellä nämä kolme vuotta JyPK:n nuorisopäällikkönä. Olen kuitenkin valmentajana ja valmennusammattilaisena vasta urani alkutaipaleella, minkä vuoksi uusien ja vaativien tehtävien vastaanottaminen on hyvä asia ammatilliselle kehittymiselleni. Toivon, että olen antanut teille ”Jypkiläisille” ainakin jotain hyvää muistettavaa – te olette antaneet minulle. Näemme varmasti vielä tulevaisuudessa kenttien reunoilla.” – Kiittäen, Iita Pienimäki

JyPK kiittää Iita Pienimäkeä yhteisistä vuosista ja toivottaa menestystä juniorijalkapallon parissa uudessa toimintaympäristössä.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Petri Oksanen, 050 3314 615, jypktoiminnanjohtaja@gmail.com

   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Helmikuu   »
Kategoriat