Raportti JyPK/2-FC KTP 2-0 (0-0)
Julkaistu: 05.07.2021 00.00

Raportti JyPK/2-FC KTP 2-0 (0-0)

JyPK sai hyvän otteen pelistä pienen KTP painostuksen jälkeen. FC KTP:n prässi saatiin helposti purettua ja toisaalta pelin edetessä FC KTP valui melko matalaan prässiin. Tiloja löytyi hyvin laidoista ja ylemmistä taskuista, ja keskialueella saatiinkin hienosti pidettyä palloa ja liikutettua KTP:n muotoa. Laitoihinkin päästiin pelattua hyvin useampaan kertaan, mutta hyökkäyskolmanneksella aseet taas hieman puuttuivat. Kiire pallon kanssa tuotti ongelmia, eikä varsinaisille maalintekopaikoille juuri päästy.

”Oltiin parempia kyllä tässä pelissä. Hyvästä painostuksesta ja pallonpidosta huolimatta ei saatu taaskaan yhtään vetoa aikaseksi” manaa toppari Santra Bernitz.

Kapteenistoon kuuluva Emmi Luoma-aho komppaa. ”Alun jälkeen peli oli meidän. Kuitenkin maalintekosektorille pääseminen on edelleen hankalaa.”

FC KTP:n hyökkäykset käynnistyivät usein meidän omista harhasyötöistä, mutta mitään vaarallista myöskään FC KTP ei saanut aikaiseksi.

Puoliajan loppua kohden JyPK:n pyöritys sai FC KTP:n jalat hiipumaan. Kova helle ja pallon perässä juokseminen vaati veronsa.

Toiselle puoliajalle JyPK asetti tavoitteeksi maalin. Ottelusta haluttiin voitto ja hyökkäysalueen pelaamista täytyi parantaa. Hiukan rauhallisuutta pallon kanssa, niin hyvä tulee.

63. minuutilla alkoi tapahtua. Emma Nuutinen syötti vasemmalta laidalta Marika Ritvaselle. Marika pääsi kääntymään 16 rajalla, ohitti muutaman kotkalaisen ja sijoitti takakulmaan ohi kotkalaisvahdin.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin on Heini Laaksonen vuoro. Vasemmalta laidalta lähtenyt keskitys löysi lopulta Heini Laaksosen, joka tinttaa pallon tyhjään maaliin!

FC KTP sai ottelussa yhden hyvän tontin, kun se pääsi ottelun loppupuolella läpiajoon, mutta maalivahti Pauliina Tähtinen veti tälläkertaa pidemmän korren.

Tärkeät kolme pistettä jäi Jyväskylään. Ensi viikolla jatketaan Viitaniemessä, kun Hämeenlinnasta vastaan asettuu Härmä.

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä