Harjoitukset ja pelit

Toiminta-aika

Kortteliliiga alkaa toukokuussa (vko 19) jatkuen syyskuuhun (vko 37). Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä ympäri kaupunkia. Pelitapahtumissa lauantaisin tai sunnuntaisin (5 kpl) Viitaniemen liikuntapuistossa koetaan huikeita hetkiä, kun paikalla on päivän aikana kolmen seuran lähes tuhat kortteliliigalaista. Heinäkuussa pidämme lomaa sekä harjoittelusta että peleistä viikot 27-29. Kaiken kaikkiaan tapahtumia kauden aikana kertyy reilut kaksikymmentä.

Joukkueiden muodostaminen, harjoituspaikat ja -ajat

Muodostamme joukkueet ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Joukkuejaon perusteena on ikä ja harjoituspaikkatoive + mahdolliset muut toiveet. Jos samalta alueelta on tullut riittävästi ilmoittautumisia, niin alueella sijaitsevalle lähikentälle perustetaan joukkue. Jos alueella ei ole joukkueellista ilmoittautuneita niin useamman alueen lapsia yhdistetään yhdeksi joukkueeksi. Harjoitukset pyritään tällaisessa tapauksessa järjestämään sille alueelle, josta on eniten ilmoittautuneita.

Harjoituspaikat ja -ajat määritellään joukkueille joukkueiden muodostamisen yhteydessä Harjoitusajat ovat pääsääntöisesti ma-to klo 17.00 -19.00 välisenä aikana (harjoituksen kesto 60 min paitsi 4-5v 45 min). Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Ottelutapahtumat

Pelitapahtumat järjestetään kauden aikana viitenä lauantaina tai sunnuntaina yhdessä FCV:n ja JJK:n kortteliliigalaisten kanssa. Tapahtumapaikka on Viitaniemen liikuntapuisto. Kortteliliigan ottelutapahtumien otteluohjelmat julkaistaan viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa www.kortteliliiga.fi -sivulla. Tyttöjen pelit näkyvät myös tällä sivulla.

Huomoittehan että Viitaniemen liikuntapuistossa on rajoitetusti parkkipaikkoja. Lähistöllä sijaitsevat Jyväskylän koulutuskuntayhtymän (JAO) parkkipaikat ovat kortteliliigalaisten käytettävissä tapahtuman aikana.

Joukkueiden valmentajat

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Toivotammekin lasten lisäksi myös kaikki kiinnostuneet aikuiset tervetulleiksi mukaan kortteliliigaan. Ohjaajiksi (apuohjaajiksi) lähtevät perehdytetään tehtävään ja tarjoamme heille tarvittavat välineet ja muut materiaalit auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Ohjaajille tarjotaan myös korvaus heidän vaivoistaan. Kortteliliigaohjaajan tukena tehtävässä on seuran valmennuspäällikkö ja valmentajien tukihenkilö, Fortum-tutor, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään. Ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen lapsestasi.   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat