Raportti JyPK - Åland United 2-2 (2-0) 15.7.2017
Julkaistu: 17.07.2017 00.00

JyPK ja Åland United tasasi pisteet lukemin 2-2(2-0)

JyPK onnistui ensimmäisellä puoliajalla, eikä jättänyt Maarianhaminalaisille paljoa saumoja.

Ensimmäisen puoliajan loppupuolella JyPK onnistui myös kahdesti maalinteossa, kun Henna Honkanen ja Gentjana Rochi onnistuivat kulmapotkuissa iskemään pallon ohi Marjukka Mikkosen.

JyPK koki myös harmittavan takaiskun jo 40' minuutilla, kun Marika Ritvanen jouduttiin vaihtamaan pois. Tilalle tullut Sanna Rein onnistui kuitenkin hyvin pääsemään pelin sisään.

Toiselle puoliajalle Åland United nosti keskikentälle Raissa Freudijon, joka toi Ahvenanmaalaisten peliin vauhtia. Freudijon ja Jenny Danielssonin ansiosta Åland käänsi peliä itselleen, eikä JyPK puolestaan nyt päässyt peliin mukaan. Nopeasti toisen puoliajan alussa Åland pääsi kaventamaan 2-1 Pille Raadikin toimesta. Eikä kauaakaan, kun Sarah Burn pääsi tasoittamaan lähietäisyydeltä JyPKin pahan pallonmenetyksen jälkeen.

Molemmat joukkueet haki vimmatusti voittomaalia, mutta kumpikaan ei onnistunut maalinteossa. Maalipaikkoja molemmat kuitenkin sai luotua. JyPKillä Rochi ja Linda Norrena pääsi muutamaan otteeseen hyvälle maalipaikalle. Myös JyPKin päässä Pauliina Tähtinen joutui torjunta töihin ja puolustuslinja sai taistella hyvin pelanneen Maria Alangon johdolla täydet 90 minuuttia.

Tasapelin myötä JyPKin pääsy yläloppusarjaan mutkistui. Yhä edelleen mahdollisuudet on ja omat seuraavat kaksi peliä on voitettava.