Naisten Liiga 16.9.17 JyPK - GBK 2-0 (1-0)
17.9.2017 12:03 Uutiset / Edustus

JyPK voitti GBK:n Tytti Jaakkolan ja Gentjana Rochin maaleilla

Naisten Liigan alaloppusarjan otteluun eilen lauantaina 16.9. JyPK:n vieraaksi saapui GBK Kokkolasta. Koleassa, mutta aurinkoisessa syyssäässä pelattua ottelua ei tulla muistamaan erityisenä spektaakkelina, mutta kotijoukkue kuitenkin teki tarvittavat kaksi maalia ja nappasi ottelusta kolme pistettä. JyPK oli jo ennen ottelua varmistanut sarjapaikkansa tulevalle kaudelle 2018 ja sen sijaan vierasjoukkue GBK olisi tarvinnut eilisestä ottelusta täydet pisteet, jotta sarjassa säilyminen olisi ollut vielä mahdollista. Kotijoukkueen voiton myötä siis varmistui, että GBK hakee ensi kaudella vauhtia Naisten Ykkösestä.

Ottelun alku oli hienoista GBK:n hallintaa, vaarallisia maalipaikkoja vierasjoukkue ei kuitenkaan saanut rakennettua. GBK pyrki hyökkäämään laitojen kautta, mutta JyPK:n puolustus onnistui kuitenkin mallikkaasti siivoamaan vierasjoukkueen maalintekoyritykset eikä maalivahti Juuli Kainulaisen tarvinnut yltää huippupelastuksiin. Pallonhallinta siirtyi ottelun edetessä JyPK:lle, mutta siitä huolimatta hyviä maalipaikkoja ei montaa saatu aikaiseksi eivätkä Gentjana Rochin ja Henna Honkasen kaukolaukausyritykset tuottaneet tällä kertaa tulosta. Ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä kotijoukkue sai iskettyä maalin, kun maalivahti Kainulaisen pitkälle lentänyt maalipotku ajautui Rochin jalkoihin, joka kamppaili itsensä vapaaksi ja sai syötettyä pallon mainiosti linjan taakse juosseelle Tytti Jaakkolalle, joka onnistui tuikkaamaan pallon ohi GBK:n maalivahdin ja näin Jaakkola pääsi tuulettamaan uransa ensimmäistä liigamaalia.

Toinen puoliaika oli ensimmäisen puoliskon tavoin tasaista puurtamista molemmilta joukkueilta eikä vaarallisia maalintekoyrityksiä juurikaan nähty. Kotijoukkue sai kuitenkin punnerrettua vielä toisen maalin ottelun 79. peliminuutilla, kun keskikentän keskustassa läpi ottelun raataneiden Tiina Tiaisen ja Tytti Jaakkolan yhteispelillä pallo saatiin riistettyä GBK:lta hyökkäysalueella ja pelattua Gentjana Rochille, joka rymisteli rangaistusalueelle puolustajien läpi ja sijoitti pallon takanurkkaan. Kyseessä oli Rochin 14. maali tällä kaudella Naisten Liigassa. Ottelun loppulukemiksi jäi 2-0.

Erityisesti kotijoukkueen puolustuslinja pelasi mainion ottelun, josta kertoo toki myös nolla päästettyä maalia. JyPK:lla on vielä kolme ottelua jäljellä ja myös niissä tavoitteena on, että omissa ei soi ja kaikki pelit on tarkoitus voittaa. Eilisen pelin erityismaininta menee koko ottelun kotijoukkuetta raivokkaasti kannustaneelle Tikkakosken Tikan tyttöjoukkueelle, mahtavaa kannustamista tytöiltä!

Ensi viikolla pelataan jälleen kotona, vieraaksemme saapuu ONS ja ottelu potkaistaan käyntiin klo 14 Vaajakosken stadionilla, jos ei toisin ilmoiteta. Tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat